Kim je oblikovalka astrološkega nakita, ki ni samo unikaten, ampak izdelan na podlagi posameznikove astrološke rojstne oz. natalne karte, ki jo opredeljujejo dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva posameznika.

"Vaša zapestnica je unikatna – velja le za vas. Iz opisov postavitve planetov, astroloških znamenj, hiš in aspektov, boste lahko razbrali, katere lastnosti so vam v korist in katere bi bilo bolje preobraziti. Kajti slabosti lahko s pomočjo kamnov spremenite v svoje največje prednosti. Vsako težavo v našem življenju je možno rešiti. Kamni nam lahko pri tem pomagajo s svojimi pozitivnimi in zdravilnimi vplivi.

Za vsako bolezen ali težavo obstaja več različnih kamnov, je prepričana avtorica astrološkega nakita, ki poudarja, da natalna karta predstavlja našo kodo in poskuša pojasnjevati naše lastnosti in našo usodo. Njeno mnenje je, da se lahko z redno samorefleksijo in ukvarjanjem s sabo usoda spreminja. Astrologija je odlično orodje za to, saj nam pokaže, na katera področja se je treba osredotočiti, kaj se je treba naučiti, kaj spremeniti ter kaj oprostiti sebi in drugim. Služi nam lahko kot orodje in vodilo za zdravljenje. Zdravljenje z dragimi in poldragimi kamni je tako kot astrologija zelo stara metoda zdravljenja.

Dejansko je oboje zelo povezano med seboj. Vsak planet ima svoje kamne, svoje kamne pa ima tudi vsaka stopinja v astrologiji in vsaka čakra, je še prepričana Kim, ki je osredotočena na izdelavo nakita za štiri področja – ogrlice za zdravje, za zaščito, za ljubezen in za denar, samozavest in kariero. Naj vas ščiti, daje energijo, spodbuja intuicijo, krepi spomin in voljo, skratka naj vam dobro služi!

Ureja: Metka Pravst – MetiBeti (www.metibeti.com) Foto: osebni arhiv

Liza - 20/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 20/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.