7flik predstavlja sedem članov družine, saj sta s partnerjem starša petim otrokom.

"Zaradi številčne družine sva se pri četrtem otroku odločila, da ostanem doma in izkoristim status gospodinje. Ker pa sem po duši ustvarjalen človek in ker sem dobila prvi šivalni stroj v dar za rojstni dan, sem vzela v roke revije in knjige o šivanju in se sama lotila prvih hlač, nato drugih, pa še jopice iz flisa," je začela svojo ustvarjalno pripoved Silva, ki se ni ustavila pri hlačah in jopicah, saj so se začele vrstiti ideje za nakupovalne vrečke, torbe iz rabljenega džinsa, toaletke, drobižnice, predpasnike, obeske za ključe in vse drugo, kar ji je padlo na misel.

"Ljudje so moje ideje dobro sprejeli in počasi so se pojavila prva naročila," je dejala in dodala, da vsak izdelek nastane po trenutnem navdihu.

"Tudi če mi kakšen izdelek na koncu sploh ni všeč, sem že ugotovila, da se vedno najde nekdo, ki mu je ravno ta izdelek med vsemi najbolj všeč," je še dodala Silva, ki ima rada pisane in živahne stvari, najpogosteje uporablja bombaž, džins, platno, pa tudi kaj volnenega ali žamet pozimi.

V najhladnejšem delu leta rada tudi plete in kvačka kape, v prostem času pa ustvarja tudi čudovite fotografije.

silva resmanKje jo najdete?

Silva vas vabi med svoje flike na Facebook strani 7flik, fotografije pa si lahko ogledate na spletni strani www.flickr.com/photos/sil8.

Predstavitve slovenskih ustvarjalcev in njihovih unikatnih del si lahko ogledate na spletni strani www.UstvarjalneRoke.si. Če bi radi predstavili svoja umetniška dela, poiščite stran Ustvarjalne roke na Facebooku ali pišite na info@ustvarjalneroke.si.

Lisa - 34/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 34/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.