Na podlagi zavezanosti k okolju prijaznim praksam in inovacijam sta Stella McCartney in adidas letošnjo pomlad ženskam namenila najrazkošnejšo trajnostno kolekcijo doslej.

Stella McCartney in adidas v pomlad vstopata z novo futuristično kolekcijo »Change Creators«, s katero nadaljujeta uresničevanje zaveze k pozitivnim spremembam za prihodnost. »Verjamem, da vsi nosimo odgovornost za delovanje in prispevanje k prihodnosti, kakršne si želimo. Zaradi enotnega prepričanja lahko z adidasom nenehno inovirava in rasteva skupaj. Že več kot desetletje krepiva zavezanost k trajnostnemu razvoju in iščeva nove načine za ustvarjanje etičnih športnih oblačil, v katerih so ženske odlično videti in se v njih tudi izvrstno počutijo,« pojasnjuje britanska oblikovalka.

adidas

Nova kolekcija adidas by Stella Mccartney temelji na udobnih kosih, ki zagotavljajo popolno podporo pri visoko intenzivni vadbi in surovo moč narave povezujejo z neomejenimi človeškimi potenciali. Vrhunska trajnostna oblačila in obutev so izdelana iz skoraj 70 % recikliranih materialov, kar je največ od katere koli kolekcije doslej. Med novostmi te sezone, ki jih predstavlja modna ikona in adidasova ambasadorka Ming Xi, so izpostavljeni prvi športni copati z mrežasto strukturo podplata Alphaedge 4D, celotno kolekcijo pa povzdiguje fleksibilen in dihajoč material LYCRA FITSENSE+.

Najnovejša kolekcija adidas by Stella McCartney bo v prihajajočih tednih na voljo ekskluzivno v adidas Stadium trgovini v ljubljanskem Emporiumu BTC.