Tina neizmerno obožuje ustvarjanje, rada se potopi v svet volne, perlic, žice, papirja, ustvarja pa tudi iz modelirne mase, krep papirja ter bleščic in štampiljk.

"Ustvarjam že približno štiri leta, izdelujem 3D-voščilnice, nakit iz fimo mase in žice, otroške sponke za lase, fotoalbume, kvačkam izdelke za otroke in izdelujem šopke iz krep papirja," nam je zaupala ustvarjalka, ki je znanje za vsa področja ustvarjanja pridobila iz knjig in s spleta.

"Za vsako vrsto ustvarjanja me je nekdo navdušil, za kvačkanje mami, za voščilnice sestrična, nad nakitom iz žice pa sem se navdušila sama, se zavzela in naučila postopka izdelave. Vsi moji izdelki so narejeni ročno, brez uporabe strojev, samo deska, nožek, škarje, ustvarjalni material, lepilo ter kup ustvarjalnih idej," je še povedala Tina, ki se je v svet ustvarjanja poglobila zaradi nenadne izgube stare mame in strica.

"Predvsem zaradi tega želim s svojimi izdelki deliti srečo in veselje. Pri svojih izdelkih najbolj cenim to, da človeku na obraz narišejo nasmeh, zato upam, da se pri UNI dizajnu za vsakega najde nekaj, kar mu bo polepšalo dan."

Kje jo najdete?

Tinine unikatne izdelke si lahko ogledate na blogu unidizajnblog.wordpress.com ali jo obiščete na Facebook strani UNI dizajn.

Ureja: Metka Pravst – MetiBeti. Foto: osebni arhiv.

Lisa - 46/2016

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 46/2016

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.