Valentina se ukvarja s poslikavo keramike, včasih pa se pod njenim čopičem znajde tudi kakšen steklen izdelek.

“Glavnino mojih izdelkov predstavljajo skodelice z napisi za različne priložnosti. Skodelice so ročno poslikane in vsaka je unikatna. Napisi so večinoma v slovenščini ali angleščini oziroma po željah strank,” nam je zaupala ustvarjalka, ki ustvarja različna darila za rojstne dneve, zaroke, poroke pa tudi za božična in novoletna darila.

“Veliko povpraševanja je tudi za valentinovo, materinski dan, ob koncu šolskega leta pa so aktualne skodelice za učiteljice in vzgojiteljice,” je še povedala in dodala, da poleg skodelic zelo rada ustvarja tudi na skledice in krožnike.

V zadnjem času pa je v svojo ponudbo dodala tudi lonce za rože, ki so jih stranke z navdušenjem sprejele. A kako se je vse skupaj začelo? “Pred nekaj leti sem želela fantu za novoletno darilo kupiti skodelico z napisom. Ker nisem našla primerne, sem se je lotila sama. In tako se je vse začelo. Od takrat naprej sem prijateljem in sorodnikom za darila podarjala unikatne skodelice. Počasi so se začela povpraševanja po skodelicah med prijatelji, nato pa sem odprla svojo Facebook stran in tako je moj hobi zaživel,“ je povedala Valentina, ki ji je zelo všeč, da lahko dela to, kar jo veseli.

Ureja: Metka Pravst – MetiBeti (www.metibeti.com) Foto: osebni arhiv

Liza - 26/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 26/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.