Voščila imajo lahko tudi dodatek iz 23-karatne pozlate

"Začetki mojega ustvarjanja segajo v zgodnja otroška leta, ko sem poskušala s stvarmi, ki sem jih našla v naravi ali v očetovi garaži, pripravljati presenečenja ob praznovanjih najdražjih," nam je zaupala Aleksandra, ki je že v srednji šoli začela ustvarjati voščilnice.

"Ko sem po rojstvu prve hčerke ostala brez zaposlitve, sem se odločila, da z ustvarjanjem nadaljujem profesionalno. V nekaj letih sem od ustvarjanja preprostih voščilnic prišla do bolj posebnih projektov, v katerih najbolj uživam. Tako nastajajo darilne škatlice posebnih oblik, kot so kitara, klavir, harmonika, predalnik za nakit.

Zelo rada izdelujem voščilnice, knjige in škatlice presenečenja, posebej tiste, ki v notranjosti skrivajo miniature, ki jih izdelam sama. Moja posebnost so darilni kompleti nakita v škatlici in voščilnice, ki so izdelani v enakih barvah in z enakimi motivi. Nedavno sem ponudbo obogatila tudi z izdelki z dodatkom 23-karatne pozlate," je dejala ustvarjalka, ki so ji v izziv tudi poročna vabila, pri katerih se srečuje z nenavadnimi željami. S svojo iznajdljivostjo in spretnostjo jih brez težav uresniči.

aleksandra miheličKje jo najdete?

Aleksandra razstavlja svoje unikate na spletni strani www.voscila.com, najdete pa jo tudi na Facebooku.

Predstavitve slovenskih ustvarjalcev in njihovih unikatnih del si lahko ogledate na spletni strani www.UstvarjalneRoke.si. Če bi radi predstavili svoja umetniška dela, poiščite stran Ustvarjalne roke na Facebooku ali pišite na info@ustvarjalneroke.si.

Lisa - 49/2014

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 49/2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.