Bojano otroka navdihujeta z ustvarjalnimi idejami

"NajRaj ustvarjam," je začela svojo ustvarjalno zgodbo Bojana, ki pravi, da ustvarja že vse življenje. "Želja po ustvarjanju se je v meni razvila že v osnovni šoli, odkar imam otroka, pa se je moj ustvarjalni duh še poglobil.

Prav otroka sta tista, ki me navdihujeta z ustvarjalnimi idejami," je še dodala Bojana, ki jo med ustvarjanjem vedno ponese v raj, zato je začela razvijati blagovno znamko 'MojRaj'.

"Ustvarjam iz filca in penaste gume. To idejo sem dobila ob razmišljanju, kaj nekomu podariti, da je darilo hkrati uporabno, lepo in izdelano doma. Filc in penasta guma sta preprosta za uporabo ter enostavna za rezanje in oblikovanje. Dobimo ju v različnih barvah in dimenzijah," je poudarila Bojana, ki je poleg izdelovanja sobnih copat kot stranski produkt ponudila okvirčke in majhne hiške z žepki, kamor se lahko skrijejo drobna presenečenja za najbližje.

"V okvirčkih so napisane pozitivne ali druge misli za lepši dan, pri nekaterih delih pa preprosto upodobim nekaj, da so tudi besede odveč," še pove.

bojana vrečarKje jo najdete?

Razstavo izdelkov boste našli na Facebooku pod imenom Bojana Vrečar.

Predstavitve slovenskih ustvarjalcev in njihovih unikatnih del si lahko ogledate na spletni strani www.UstvarjalneRoke.si. Če bi radi predstavili svoja umetniška dela, poiščite stran Ustvarjalne roke na Facebooku ali pišite na info@ustvarjalneroke.si.

Lisa - 8/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 8/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.