Kapkejki so za Daliborko estetska sladica

Čeprav Daliborka veselje do peke goji že od malih nog, je po izobrazbi vse drugo kot slaščičar. "To je samo dokaz, da z močno voljo zmoremo vse," je prepričana ustvarjalka, ki se je v mini tortice zaljubila pred televizijskim zaslonom.

"Nekega nedeljskega popoldneva so se na Oprah šovu predstavile ameriške ustvarjalke kapkejkov. Takrat so bile te sladice pri nas še popolna neznanka. A jaz sem se vanje zaljubila na prvi pogled. Sledili sta slabi dve leti zbiranja in testiranja receptov. Če samo pomislim, koliko tortic in krem je bilo neužitnih," se spominja ustvarjalka in dodaja, da se mini tortice pri nas vse bolj uveljavljajo, saj so privlačna sladica, ki zadovolji estetiko in razvaja brbončice.

"So odlična sladica za rojstnodnevne zabave, poslovna srečanja, poroke, cateringe ali kot sladica za vsak dan. Posebni so zato, ker so lepi na pogled in odličnega okusa. So estetska sladica, saj jo najprej jemo z očmi," poudarja Daliborka, ki v svoji Sladki Romanci izdeluje kapkejke iz izključno svežih sestavin, še posebej pa se trudi zagotoviti unikaten videz po najnovejših smernicah.

"Poleg kapkejkov v Sladki Romanci pripravljamo tudi unikatne torte po naročilu. Za prav vsako torto izdelamo okrasitev ročno, zato je vsaka zgodba zase."

Daliborka IlićKje jo najdete?

Če bi se radi zapletli v sladko romanco, pokukajte na spletno stran www.sladka-romanca.si in na facebook strani Cupcakes Sladka Romanca s.p..

Predstavitve slovenskih ustvarjalcev in njihovih unikatnih del si lahko ogledate na spletni strani www.UstvarjalneRoke.si. Če bi radi predstavili svoja umetniška dela, poiščite stran Ustvarjalne roke na Facebooku ali pišite na info@ustvarjalneroke.si.

Pripravila: MetiBeti

Lisa - 23/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 23/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.