Eva modne dodatke izdeluje brez uporabe niti, šivanke in ravnila

"Deset let sem se ukvarjala z glasbo in sem za oder potrebovala drugačne kose oblačil in modnih dodatkov. Naletela sem na oviro – ali se jih ni dalo kupiti pri nas ali pa so bili, tisti redki, veliko predragi za moj takratni proračun. Spomnim se, da sem za nakup prvega orodja porabila vse prihranke.

Najprej sem izdelala manj zahtevne kose zase, si predelala nekaj čevljev in pasov, potem pa so kmalu kakšen izdelek želele še prijateljice, pozneje znanke, potem še bežne znanke," je začela pripoved Eva, ki je svoj smisel našla v ustvarjanju usnjenih izdelkov. "Razvila sem lastno tehnologijo izdelave. Vse zapestnice, ogrlice in torbice so izdelane popolnoma brez uporabe niti, šivanke in ravnila," je še dejala ustvarjalka, ki poleg klasičnih modnih dodatkov in pasov za kitare in base, torbic za bobnarske palčke predeluje tudi čevlje, sprejme pa rada tudi kakšno bolj nenavadno naročilo.

"Nazadnje sem predelala menjalnik v avtu," nam je zaupala in še dodala, da ji stranke rade prinesejo na prenovo stare torbice, čevlje ali oblačila. Eva se zaveda, da so njeni izdelki namenjeni drznim. "Takšna ekskluzivnost mi je pisana na kožo."

Eva Breznikar -EvilEveKje jo najdete?

Eva vam bo unikatne izdelke iz najboljšega usnja razkazala na Facebookovi strani Evil Eve Design.

Predstavitve slovenskih ustvarjalcev in njihovih unikatnih del si lahko ogledate na spletni strani www.UstvarjalneRoke.si. Če bi radi predstavili svoja umetniška dela, poiščite stran Ustvarjalne roke na Facebooku ali pišite na info@ustvarjalneroke.si.