Zatočišče za dušo z različnimi stvarjalnimi dejavnostmi

Mojca ustvarja že od malih nog, le med šolanjem in študijem je začasno prenehala. "Več let se nisem dotaknila nobenega ustvarjalnega materiala. Pred približno dvema letoma pa sem odkrila svet ustvarjalnih blogov in forumov, ki mi je dal nov zagon.

Začela sem izdelovati voščilnice in kmalu postavila svoj blog z imenom Soul Sanctuary, kar v prevodu pomeni 'zatočišče za dušo. Barviti papirji in vzorčki so mi dajali vedno nov navdih in k srcu mi niso prirasle le voščilnice, temveč tudi izdelovanje različnih daril in vrst embalaže," nam je zaupala Mojca, ki na svoje izdelke vključuje motive iz štampiljk, ki jih ročno pobarva. In tovrstno ustvarjalno tehniko je prenesla tudi na izdelke iz das mase, iz katere izdeluje unikatne ploščice.

"Seveda ni skrivnost, da imam kot motiv najraje vse vrste punčk, medvedkov in skratka vsega, kar je simpatičnega in posladkanega. Svoje izdelke rada krasim z rožicami, ki jih večkrat izdelam sama, težko pa se uprem tudi bleščicam," je še dodala ustvarjalka, ki rada ustvarja izdelke za vse priložnosti, rada pa izdeluje tudi nakit. Lahko bi rekli, da so njen zaščitni znak vetrnice iz fimo mase, nekateri pa jo poznajo tudi kot fotografinjo. "Svoje znanje utrjujem pri spletni reviji The Rocktologist, kjer skrbim za ves slikovni material. Fotoaparat je z mano tudi na vseh ustvarjalnih sejmih, kjer so na voljo moji izdelki."

mojca perdihKje jo najdete?

Mojca vam bo svoje unikate razkazala na Facebook strani Soul Sanctuary Cards, vabi pa vas tudi na svoj blog (http://soulsanctuaryblog.blogspot.com).

Predstavitve slovenskih ustvarjalcev in njihovih unikatnih del si lahko ogledate na spletni strani www.UstvarjalneRoke.si. Če bi radi predstavili svoja umetniška dela, poiščite stran Ustvarjalne roke na Facebooku ali pišite na info@ustvarjalneroke.si.

Lisa - 30/2014

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 30/2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.