Ker je pogrešala štampiljke in šablone z voščili v slovenščini, jih je oblikovala kar sama

Tina je ustvarjalka, ki se je osredotočila na ustvarjanje s papirjem. "Ustvarjati sem začela za sprostitev. Občutek, da zmorem s svojimi rokami in domišljijo izdelati nekaj svojega, pa me je čisto prevzel. Malce sem sicer eksperimentirala z različnimi materiali, a sem se hitro 'spečala' s papirjem in zdaj skoraj brez izjeme izdelujem le še voščilnice," nam je zaupala ustvarjalka, katere vodilo je, da za srečo ni potrebno veliko.

"To se kaže tudi na mojih izdelkih, ki so izdelani v bolj preprostem slogu 'manj je več'. Pri vsakem izdelku pa piko na i predstavlja beseda, voščilo oziroma misel na sprednji strani voščilnice." Ker je v sicer pestri ponudbi pripomočkov, ki so na voljo pri nas, ves čas zelo pogrešala štampiljke in šablone z voščili v slovenščini, je sklenila to vrzel zapolniti kar sama. "Počasi je dozorela odločitev, da jih oblikujem in tako je nastal Najlepši par – blagovna znamka za štampiljke in šablone v slovenščini."

Jernej MaliKje jo najdete?

Na spletni strani www.najlepsi-par.si Tina piše blog, na katerem deli ideje in nasvete za ustvarjanje ter organizira mesečne izzive. Najlepši par pa najdete tudi na Facebooku.

Predstavitve slovenskih ustvarjalcev in njihovih unikatnih del si lahko ogledate na spletni strani www.UstvarjalneRoke.si. Če bi radi predstavili svoja umetniška dela, poiščite stran Ustvarjalne roke na Facebooku ali pišite na info@ustvarjalneroke.si.

Ureja: MetiBeti