Tina pravi, da: "Kreativnost spodbuja še več kreativnosti"

Tina rada izstopa in ima samosvoj trendovski slog. "Odraščala sem s plesom, kjer sem se srečevala s kreativnimi plesnimi oblekami, bleščicami in kristali Swarovski. Všeč so mi blišč, glamur, ekstravaganca in včasih celo abstraktnost," nam je zaupala oblikovalka unikatnega nakita, torbic in drugih dekorativnih izdelkov, ki se ni odločila za oblikovno šolo.

Čeprav je magistrirala, ni bila izpopolnjena, dokler se leta 2007 ni lotila izdelave nakita za bližnje. "Želela sem jim podariti nekaj izvirnega izpod svojih rok. Odziv je bil zelo pozitiven. Tako se je moja pot le še stopnjevala in prerasla v resno dejavnost. Danes praktično ni dneva, ki ne bi bil povezan z nakitom oziroma izdelovanjem unikatov," je še povedala ustvarjalka, ki ima pester nabor izdelkov, izdeluje pa jih iz različnih materialov, kot so tekstil, umetne mase, žice, verižice, perle, poldragi kamni, kovinski neti, kristali Swarovski in akrilno (pleksi) steklo, ki ga ima najraje.

"Rada vključujem tudi posrebrene in pozlačene dele, saj pripomorejo k dodani vrednosti izdelka in zadovoljijo tudi tiste 'zahtevnejše' stranke," je še dejala in dodala, da njene izdelke in kolekcije opisujejo kot karizmatične, močne, drzne, ekstravagantne, avantgardne in vedno absolutno ekskluzivne. "Vedno poskušam odkriti nekaj novega in si prizadevam za prepoznavnost. Sama pravim, da kreativnost spodbuja še več kreativnosti."

tina vehovarKje jo najdete?

Tinine izdelke si lahko ogledate na spletni strani www.tinavehovar.si, na Facebook strani Tina DESiGN ali v Salonu TINA DESiGN na Vegovi ulici v Ljubljani.

Predstavitve slovenskih ustvarjalcev in njihovih unikatnih del si lahko ogledate na spletni strani www.UstvarjalneRoke.si. Če bi radi predstavili svoja umetniška dela, poiščite stran Ustvarjalne roke na Facebooku ali pišite na info@ustvarjalneroke.si.

Lisa - 11/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 11/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.