Izberite pravo obutev k svojim najljubšim kavbojkam

Džins ravnega kroja

Ker nepreklicno prihajajo toplejši dnevi, si brez pomisleka omislite kavbojke ravnega kroja, katerih hlačnice se končajo nekoliko nad gležnjem (ankle lenght). Poleti zraven lahko obujete vrsto poletnih natikačev, nam pa se je posrečena zdela predvsem kombinacija s tako imenovanimi 'slip on' supergami. Preprosto, sproščeno in simpatično!

Džins kombinezon

Ste si ga ravnokar kupile ali ga imate morda še iz srednješolskih let?! Ni pomembno. Če se vam zdi, da ste ga 'prerasle', ga poskusite kombinirati s salonarji z visoko peto. Stavimo, da si boste premislile!

Širok, raztrgan džins z visokim pasom

Trendi široke 'boyfriend' kavbojke vedno lahko kombinirate s športno obutvijo. Sproščeno in modno! Bolj drzne pa lahko poskusite tudi odlično kombinacijo z odbitimi poletnimi sandalami z visoko peto! Pazite le, da vam hlače ne bodo predolge in se bodo sandale videli v celoti!

Beli džins

Prihaja sezona svetlejšega džinsa in morda bi si letos končno kupile tiste snežno bele kavbojke, o katerih sanjate že nekaj sezon. Za sproščeno poletno pohajkovanje po mestu jih kombinirajte s pisanimi sandalami s paščki, zelo lepo pa se bodo ujele tudi s salonarji s seksi visoko peto. Če le imate možnost, obujte pisano obutev, saj bo v kombinaciji z belo barvo delovala poletno razigrano in sveže.

Ozek temen džins

Izberite džins, ki vam bo ravno prav dolg (vidi naj se gleženj) in popolnoma oprijet. Temno modra barva bo delovala precej klasično, zato jih lahko oblečete za v službo, zraven pa obujete nizke čevlje na vezalke. Strog poslovni videz v hipu spremenite že, če se preobujete v enostavne visoke pete. Če suknjič zamenjate še za živahen top, pa ste že pripravljene na večerno zabavo s prijateljicami ali vroč zmenek!

Džins 'na zvonec'

Če obožujete hlače, ki se končajo z nekoliko širšimi hlačnicami, jih obvezno kombinirajte z visokimi petami. Vaše noge bodo neskončno dolge in vitke! Najboljša izbira bodo sandale z letos zelo modno, debelo peto ali polnim podplatom oz. platformo!

Liza - 20/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 20/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.