Recepti

Sesekljana kumarična solatka

O okusu kumaric ne odloča samo to, kakšne sorte so, ampak tudi, kako jih narežemo: tanko nastrgane in ožete se obnesejo v solati z bučnim oljem, narezane na večje kocke in v kombinaciji s paradižnikom in mladim sirom so kot nalašč za v poletno solato, takole drobno nasekljane pa nas presenetijo v tej intenzivni solatki, ki se idealno poda k pečenemu mesu ali ribi in je na pol poti med prilogo in grobo omako.

Kumarična solata z jogurtom

Osvežilna solata, ki jo lahko ponudimo tudi kot prilogo.

Pripravite svojo marmelado

Vsakdo rad poje nekaj domačega, tako otroci kot odrasli. Starši pazijo še posebej na otroško zdravje, predvsem zato, ker večina otrok rada posega po sladkih živilih.

Goveji steak

Zraven pa še podušeni čebulni obročki, brokoli z mandlji in pečen krompir!

Skutne blazinice

Nežen in hrustljav sadni užitek.

Zeliščna pita

Z veliko zelenjave in dimljenim lososom.

Zeliščna solata

Harmonična kombinacija s cikorijo.

Tirolska puranja ponev

Puran je nasiten in prijazen vitki postavi.

Zeliščna špagetna gnezda

Jajca poskrbijo za še lepši videz.

Zeliščna juha

Že malo diši po poletju.

Sočna pogača iz mletega mesa

S slastno oblogo iz paradižnikov, šampinjonov in mocarele.

Polnjene paprike

Rdeči fižol, orientalska kumina in koriander poskrbijo za orientalsko noto.

Čemaževa tortilja

Jogurt s čilijem lepo dopolni aromatični užitek.

Svinjski file

V posebnem plaščku iz čemaža in listnatega testa.

Njoki s teletino in rukolo

Odlična zamisel za spomladansko kosilo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri