Recepti

Pečena zelenjava s kamamberjem

Aromatični provansalski užitek

Kaneloni z mesom in zelenjavo

Kdaj ste nazadnje pripravile kanelone?

Dvobarvni medenjaki

Medeni piškotki s svetlo in temno polovico.

Špageti z vongolami

Testenine za ljubitelje morskega.

Pesto v rdeči in zeleni barvi

Pesto je aromatična omaka, ki je v Italiji priljubljena predvsem pri testeninah, uporabimo pa jo lahko tudi drugače.

Italijanski zavitki - Saltimbocca

Jed, ki je zagotovo ne boste pripravili samo enkrat!

Milanska rižota

Hitro pripravljena in polna okusa.

Solata s pečenimi jajčevci

Okusna solata, ki vas bo dodobra nahranila.

Zapečeni beluši s testeninami

Sedaj je čas belušev! Privoščite si jih v izobilju, saj so zelo koristni za zdravje.

Beluši s špinačno rižoto

Beluši so super zdravi in okusni! Čudovit špinačni recept. 

Lososova lazanja s črnim korenom

Lahka lazanja polna okusa.

Špageti z brokolijem

Bodite ustvarjalni, poskusite testenine z brokolijem.

Čokoladni cupcakes z borovničevo kremo

Posladkajte se z borovničnimi cupcakesi.

Bučke z nadevom iz kuskusa

Simpatična jed, ki vas bo navdušila.

Kokosovi cupcakes z malinami

Pripravite kokosove cupcakes z malinami, ki so videti kot iz slasčičarne, okusni pa so še toliko bolj.

Testeninski narastek z zelenjavo

Odličen narastek za vegetarijance!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri