Recepti

Tirolska puranja ponev

Puran je nasiten in prijazen vitki postavi.

Zeliščna špagetna gnezda

Jajca poskrbijo za še lepši videz.

Zeliščna juha

Že malo diši po poletju.

Sočna pogača iz mletega mesa

S slastno oblogo iz paradižnikov, šampinjonov in mocarele.

Polnjene paprike

Rdeči fižol, orientalska kumina in koriander poskrbijo za orientalsko noto.

Čemaževa tortilja

Jogurt s čilijem lepo dopolni aromatični užitek.

Svinjski file

V posebnem plaščku iz čemaža in listnatega testa.

Njoki s teletino in rukolo

Odlična zamisel za spomladansko kosilo.

Pečena zelenjava s kamamberjem

Aromatični provansalski užitek

Kaneloni z mesom in zelenjavo

Kdaj ste nazadnje pripravile kanelone?

Dvobarvni medenjaki

Medeni piškotki s svetlo in temno polovico.

Špageti z vongolami

Testenine za ljubitelje morskega.

Pesto v rdeči in zeleni barvi

Pesto je aromatična omaka, ki je v Italiji priljubljena predvsem pri testeninah, uporabimo pa jo lahko tudi drugače.

Italijanski zavitki - Saltimbocca

Jed, ki je zagotovo ne boste pripravili samo enkrat!

Milanska rižota

Hitro pripravljena in polna okusa.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri