Recepti

Zeliščna špagetna gnezda

Jajca poskrbijo za še lepši videz.

Zeliščna juha

Že malo diši po poletju.

Sočna pogača iz mletega mesa

S slastno oblogo iz paradižnikov, šampinjonov in mocarele.

Polnjene paprike

Rdeči fižol, orientalska kumina in koriander poskrbijo za orientalsko noto.

Čemaževa tortilja

Jogurt s čilijem lepo dopolni aromatični užitek.

Svinjski file

V posebnem plaščku iz čemaža in listnatega testa.

Njoki s teletino in rukolo

Odlična zamisel za spomladansko kosilo.

Pečena zelenjava s kamamberjem

Aromatični provansalski užitek

Kaneloni z mesom in zelenjavo

Kdaj ste nazadnje pripravile kanelone?

Dvobarvni medenjaki

Medeni piškotki s svetlo in temno polovico.

Špageti z vongolami

Testenine za ljubitelje morskega.

Pesto v rdeči in zeleni barvi

Pesto je aromatična omaka, ki je v Italiji priljubljena predvsem pri testeninah, uporabimo pa jo lahko tudi drugače.

Italijanski zavitki - Saltimbocca

Jed, ki je zagotovo ne boste pripravili samo enkrat!

Milanska rižota

Hitro pripravljena in polna okusa.

Solata s pečenimi jajčevci

Okusna solata, ki vas bo dodobra nahranila.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri