Odlična predjed ali prigrizek...

Za 4 osebe potrebujete:

  • 5 žlic olivnega olja
  • 2 žlici medu
  • beli balzamični kis
  • sol
  • 4 majhne hruške
  • 200 g rezin pršuta
  • 100 g gorgonzole 
  • 50 g orehov
  • 10 g rukole

Priprava:

1 Zmešajte 5 žlic olivnega olja in dodajte med, balzamični kis (glede na vaš okus) ter sol in vse skupaj dobro premešajte.

2 Hruške zrežite na tanke rezine, jih položite v pripravljeno mešanico in jih nato razporedite po krožniku. Obložite s pršutom in sirom ter potresite z orehi in rukolo. Nakapajte s preostalo polivko.

Liza - 08/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 08/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.