Klasična jed, ki je vedno okusna!

Za 6–8 oseb potrebujete:

  • 1,5 kg krompirja
  • sol
  • 1 žličko kumine
  • 2 žlici masti
  • 500 g kislega zelja

Priprava:

1 Krompir olupite in zrežite na kocke. Stresite jih v slano vodo, dodajte kumino, zavrite in skuhajte do mehkega. Po kuhanju krompir odcedite in pretlačite.

2 V drugi kozici stopite mast, dodajte kislo zelje s tekočino in ga dušite 5 minut. Nato ga primešajte krompirju in če je treba, še začinite s soljo. Lahko postrežete z ocvirki.

Liza - 03/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 03/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.