Ideja za lahko kosilo...

Za 4 osebe potrebujete:

  • 400 g trakov piščančjih prsi
  • sol, sveže mleti poper
  • olje
  • 1 žličko posušenega timijana
  • 300 ml zelenjavne juhe
  • 1 žlico sojine omake
  • 2 pastinaka
  • 1 žlico moke

Priprava:

1 Meso začinite s soljo in poprom ter ga z vseh strani popecite v naoljeni ponvi. Dodajte timijan, prilijte juho in meso dušite še nekaj minut.

2 Meso vzemite iz ponve, vanjo vlijte sojino omako, dodajte nastrgan pastinak in ga podušite do mehkega. Ko se zmehča, omako zgostite z moko, dodajte meso in vse skupaj še malce pokuhajte. Postrezite s kruhom ali krompirjem in okrasite s svežim timijanom.

Liza - 06/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 06/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.