Jed s svežino!

Za 2 osebi potrebujete:

  • 2–3 pesti regrata
  • 1 strok česna
  • 2 majhni šalotki
  • 4 žlice olja
  • 1 žlico vinskega kisa
  • sol, poper
  • popečene kocke 2 rezin bagete
  • 1 trdo kuhano jajce
  • češnjeve paradižnike
  • pršut

Priprava:

1 Oplaknite liste regrata, jih otresite in natrgajte na koščke.

2 Solatno skledo natrite s česnom in vanjo stresite regrat in drobno sesekljano čebulo.

3 Olje stepite s soljo, poprom in kisom (ali limonovim sokom) in s polivko nakapajte solato. Potresite jo še s popečenimi kruhovimi kockami in užitnimi cvetovi.

Liza - 10/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 10/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.