Okusen ribji obrok...

Za 4 osebe potrebujete:

  • 600 g ribjih filetov
  • 1 limeto
  • sol
  • 70 g nastrganega parmezana
  • 6 žlic moke
  • 4 žlice belega vina
  • 2 jajci
  • olje
  • 1 limono

Priprava:

1 Ribo osušite in jo zrežite na paličice.

Nakapajte jih z limonovim sokom, posolite in jih povaljajte v nastrganem parmezanu.



2 Gladko zmešajte moko, vino in jajci. Kose rib povlecite skozi testo in jih zlato ocvrite v vročem olju. Po cvrenju jih odcedite na papirnati brisači.



3 Postrezite s pire krompirjem in ribo nakapajte z limono.

Liza - 09/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 09/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.