Neklasična torta odličnega okusa!

Za 8 kosov potrebujete:

  • 180 g kremnega smetanovega namaza
  • 250 g majoneze
  • 180 g kisle smetane
  • 750 g rezin toasta
  • 200 g dimljenega lososa
  • 150 g kuhanih in olupljenih kozic
  • 2 žlici sesekljanega drobnjaka
  • 150 g mešane solate
  • 120 g surimi palčk

Priprava:

1 Zmešajte kremni namaz, majonezo in kislo smetano. Gladko stepite in postavite v hladilnik.

2 Kruhu odrežite skorjo. Z rezinami kruha obložite tortni model. Če boste uporabili okroglega, odrežite vogale.

3 Prvo plast kruha premažite s pripravljeno mešanico, po njej razporedite lososa in ga premažite z novim slojem kreme. Sledi nova plast kruha, kremna mešanica, rakci in koprc in nato spet kruh in kremna mešanica.

4 Zadnja plast naj bodo palčke surimi in kruh. Po njem razporedite kremo in z njo namažite tudi stranice. Nato jo za 2 uri postavite v hladilnik. Na koncu jo okrasite z listi solate.

Liza - 05/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 05/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.