Verjamete ali ne, zima je tu. Prve snežinke so že pobelile naravo, ki se odpravlja k počitku. Zakaj ne bi tudi svojega doma pripravili na zimo, ko bomo lahko mirno in brezskrbno počivali ter tako skrbeli za svoje zdravje?

Čisti, ko vas ni doma

Sesanje je najverjetneje opravilo, ki vam ni ravno v največje veselje in se ga vsi družinski člani otepajo. Poleg vseh opravil, ki jih imate vsak dan, je čiščenje velikega in vedno razmetanega stanovanja ena zadnjih stvari, na katere pomislite pred spanjem. Nekateri imate navado, da pred spanjem pomijete posodo in počistite za sabo tisto umazanijo, ki jo vidite, kar ostaja skrito očem, pa lahko počaka na jutri. Ali pa pride na vrsto čez vikend. Če boste le doma. In tako prah ostaja in se pridno nabira. Nekatere celo moti hrup sesanja, ki zna trajati in trajati. Nič kaj navdušeni nad njim niso niti hišni ljubljenčki. Zato bi bilo idealno, da nekdo posesa stanovanje, med tem ko vas ni doma.

Ko ti na pomoč priskoči robotski sesalnik iRobot® Roomba®

Nova igračka za tiste, ki imate radi urejen in čist dom. Za tiste, ki ne najdete časa za »nepotrebna« opravila. Vakuumski robotski sesalnik iRobot® Roomba®, ki sicer čisti namesto vas, a ne brez vaše pomoči in nadzora. Ne, roboti in čiščenje na daljavo ni več znanstvena fantastika. Med tem ko ste vi v službi, na kavici s prijateljico, na rekreaciji ali pa preprosto opravljate druga gospodinjska opravila, recimo kuhate kosilo, bo nov tehnološko dovršen robotski sesalnik iRobot® Roomba® e5 posesal vse do zadnjega kotička. Zaradi svojega visoko učinkovitega filtra, ki zajame do 99% vsega prahu, živalskih delcev in ostalih alergenov v velikosti do 0,7 mikrona, pa bo manj prahu tudi v zraku in na pohištvu.

Privlačno tudi za moške

Ker gre za povsem tehnično dovršeno robotsko »igračko«, se z njo radi ukvarjajo celo moški. Ste si kdaj predstavljali, da bo vaš partner rekel: »Draga, danes bom jaz posesal!« Tudi to ni več pravljica. Roboti so v gospodinjstvu čedalje bolj priljubljeni, saj drugega kot prebrati navodila, poiskati prostor za polnilno postajo in namestiti aplikacijo ni treba. In to zmorejo tudi moški. Še več, to bodo naredili z velikim veseljem. Dve »igrački« na en mah in vaše čisto stanovanje. Najpogosteje se uporabniki namreč odločijo, da robotski sesalnik iRobot® Roomba® e5 čisti ob uri, ko lastnika ni doma. Tako vas ne bo motilo njegovo sprehajanje po stanovanju, kamor se boste vi vrnili skoraj brez obveznosti.