Les, kamen, glina, volna, usnje, juta, biserovina ... Veliko naravnih materialov je na voljo za izdelavo pohištva in dekorativnih izdelkov za dom, s katerimi boste vsakemu obiskovalcu pokazali, da vam ni vseeno za naš planet in da cenite danosti, ki nam jih ponuja narava.

Neobdelano

lesena posoda

Dekorativna skleda iz delno obdelanega lesa navdušuje preprosto zato, ker poveličuje delo narave. Skleda, 45,99 EUR, Zara home

Lesena svetilka

lesena svetilka

Okrogla ali pravokotna. Izbira je vaša in v vsakem primeru odlična za interier v naravnem slogu. Svetilka, 129 EUR, Impressionen

Priročna omara

omara

Lesena omara na koleščkih vam bo prišla prav kjerkoli v stanovanju. (100 x 85 x 40 cm), 399 EUR, Impressionen

Les nad glavo

lesena svetilka

Če bi radi navdih iz narave prenesli na strop, obstaja rešitev. Stropna svetilka, 149 EUR, Impressionen

Les na mizi

leseni podstavki

Podstavki za kozarce iz lesa ne bodo ostali neopaženi, ko boste obiskovalcem ponudili kozarec pijače. Leseni podstavki, približno 15 EUR, Etsy.

Skrita omarica

ogledalo

Večnamenska omarica, ki v svoji notranjosti za ogledalom skriva predalčke in obešalnike za nakit, je odlična rešitev za majhne prostore, v katerih bi radi malenkosti skrili pred radovednimi pogledi. Omarica za nakit Camille (160 x 42 x 39 cm), 149,90 EUR, Maisons du Monde.

Naravni pogrinjek

pogrinjek

Navdušite z naravnim izborom in jedi (z domačega vrta) ponudite s slogom. Pogrinjek (30 x 45 cm), 3,99 EUR, Maisons du Monde.

Morski venček

venček

Dekorativni venčki, ki jih Monika Tajnšek izdeluje iz školjk in drugih naravnih materialov, so čudovit okras vse leto. Venčki, za ceno povprašajte pri ustvarjalki, MT Atelje.

Miza iz narave

miza

Naravno deblo je lahko tudi odlična osnova za klubsko mizico (višina 37 cm, premer približno 50 cm). 199 EUR, Impressionen.

Naravna stolica

stol

Stol iz naravnega lesa, ki bo sam po sebi okrasni element v vašem domu. Stol, 99,99 EUR, Zara home.

Usnjena škatla

usnjena škatla

Praktična in lepa ter hkrati naravna je lahko tudi škatlica za shranjevanje robčkov iz usnja. 35,99 EUR, Zara home.

Nenavaden predalnik

predalnik

Izdelki iz naravnih materialov so lahko tudi posebni v oblikovalski zasnovi. Komoda z lesenimi predali (110 x 47 x 47 cm), 349 EUR, Impressionen.

Preobrazba kavča

kavč

Zanimiva prevleka za sedežno garnituro z dvema sediščema lahko v hipu spremeni podobo vašega doma. Prevleka 'Naturel Elliot', 99,99 EUR, Maisons du Monde.

Nepravi kamni

filc

Okrasni kamni iz filca za zavajajoče poglede. Postavite jih v leseno posodo in enostavno uživajte ob pogledu nanje. Okrasni kamni, 17 EUR, Etsy.

Poletno vzdušje

korala

Poletje lahko živi v vašem domu v vseh letnih časih. Dekorativna korala, 35,99 EUR, Zara home.

Robustna in praktična

miza

Jedilnico lahko opremite s praktično mizo na koleščkih iz robustnega mangovega lesa (140 x 90 x 78 cm). 359 EUR, Impressionen.

Enostavno in lepo

košare

Shranjevanje drobnarij v pletene košare je lahko pravi užitek. Košare iz jute (na voljo v različnih velikostih), od 10 EUR naprej, Etsy.

Pletene blazine

blazina

Popestrite enostaven kavč z bogatimi blazinami. Volnena blazina (50 x 50 cm), 49,95 EUR, Impressionen.

Naravni užitek

leseni dildo

Ljubiteljice naravnih materialov si lahko za intimne užitke privoščijo lesen dildo slovenskega porekla, ki jih Iris Trstenjak izdeluje pod blagovno znamko Dee Lee Doo. Leseni dildi (na voljo v različnih velikostih in iz različnih vrst lesa), od 85 EUR, Dee Lee Doo.

Kamni ki svetijo

kamni

Osvetljeni kamni so odlična imitacija pravih kamnov iz narave, zloženih drug na drugega. Plastična svetilka v obliki kamnov, 129 EUR, Impressionen.

Torba velikanka

torba

V velikanskih torbah blagovne znamke Kaaita se bodo dobro počutili revije in časopisi, otroške igrače ali druge stvari, ki jih imate radi pri roki. Torba Torbuschka XL je izdelana iz recikliranega materiala. 111,79 EUR, Kaaita.

Praktične košare

košara

Koš za perilo iz šibja in tekstila bo polepšal kotiček v kopalnici. Košare različnih oblik so najboljše prijateljice vsake organizirane gospodinje. Koš za perilo Ribice, 55,90 EUR, Vonj narave.

Glinene posode

glinene posode

Vaze iz gline, ki nastajajo pod rokami ustvarjalke Daše Kogoj, so povsem naravnega videza. Vaze Daša's pottery, za ceno povprašajte pri ustvarjalki.