Kot individualni kos ali dodatek h kavču, enosedi so namenjeni trenutkom sprostitve

Nasveti za material in vzdrževanje

Barve in prevleke ne izbirajte samo po svojem okusu, temveč upoštevajte tudi, kam boste naslanjač postavili in za kaj ga boste uporabljali. Za družine z majhnimi otroki so primerni temnejši robustni materiali, ki so preprosti za vzdrževanje. Če boste garnituro postavili pred okno, preverite obstojnost materiala na svetlobi in raje izberite svetlejšo barvo. Načelno upoštevajte priporočila proizvajalca za vzdrževanje.

Enosed kot oaza miru

enosed

S knjigo v roki, mehko odejo in kakavom lahko v prostem večeru uživate tudi zelo sodobno v naslanjaču. Model Rolf Benz 366 z luksuznim oblazinjenjem je na voljo v blagu ali usnju. Višina 111 x 81 x 54 cm, od 1.751 EUR (Rolf Benz)

Raztegljivi enosed

enosed

Naslanjač Copperfield je umetnik preobrazbe. V le nekaj sekundah se iz sedežne garniture spremeni v ležalnik z nastavljivim vzglavjem ali v udobno posteljo. Trdno oblazinjenje, kromirane noge. Višina 76 x 92 x 85 cm, 339 EUR (Fashion for Home)

Moderni lepotec

enosed

Pravi dizajnerski kos, ki vam bo polepšal in dopolnil katerikoli ambient. Gemmine by Artifort (Elementare)

Enosed, ki lebdi v zraku

enosed

Vsi, ki ljubite nenavadno in si radi spočijete tako noge kot tudi dušo, boste navdušeni nad gugalnim stolom iz ratana Ball. Dejansko lebdi med nebom in zemljo in vas obdaja z zaščitnim kokonom. Premer 108 cm x 83 cm, 490 EUR (HKLiving)

Večni klasik med enosedi

enosed

Idealna postavitev za bralni kotiček in odličen prostor za uživanje v branju romana ali listanje revije Lisa Moje stanovanje. Strandmon ima visoko naslonjalo, ki dobro podpira vrat in hrbet. Na voljo so različne prevleke. Višina 101 x 82 x 96 cm, 200 EUR (Ikea)

Minimalistično eleganten enosed

enosed

Kaže se v prefinjeno oblikovanem lepotcu Line v nežnem sivem odtenku. Predmet, ki ne potrebuje hvale, saj je pogled nanj dovolj. Line by Bonaldo (Elementare)

XXL-enosed, odličen za počivanje

enosed

Na XXL-stolu se lahko resnično pretegnete. Z blazino iz pene in snemljivo prevleko iz bombaža, ki je odporna proti umazaniji. Višina 86 x 66 cm, 290 EUR (Maisons du Monde)

Moje Stanovanje - MAREC 2015

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - MAREC 2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.