Kristjan je uresničil svoje sanje. Hišica v belem in čudovit vrt sta res nekaj posebnega.

Dvainštiridesetletniku so se izpolnile sanje in 140 kvadratnih metrov velika hiša je postala njegov dom.

Dnevna soba in jedilnica se dopolnjujeta

Kristjan je zgradil dvojček zato, da je lahko v drugem delu živela njegova mama. V spodnjem nadstropju so stranišče za goste, delovna soba, dnevna soba, jedilnica in kuhinja, kjer Kristjan velikokrat pripravlja večerje za prijatelje.

Manj je več

Malo pohištva poskrbi, da so prostori videti še večji. Tako so v dnevni sobi samo kavč in dodatki.

Pohištvo je zelo moderno, z veliko stekla in kovinskimi elementi. Povsod prevladuje bela barva, razen v spalnici. Bela barva je zelo hvaležna, saj jo je lahko kombinirati. Nasprotni pol pa so tla v antracitni sivi barvi z visokim sijajem. Tudi dodatki so izbrani s slogom. K blazinam pristajata velika vaza iz lesa in aluminijast okras na steni.

V spalnici je močna rdeča

V zgornjem nadstropju so soba za goste, kopalnica in spalnica, v kateri prevladuje močna rdeča barva. Kopalnica je v sivih odtenkih in ima veliko kopalno kad, brez katere si Kristjan ne more predstavljati popolne sprostitve. Veliko ogledalo naredi kopalnico še večjo.

Poletne sanje: na terasi dežujejo cvetlice

Ne le hiša, tudi terasa je dodelana do zadnjega detajla. Tam najdemo prav vse: veliko cvetlic, zlate ribice, modne dodatke in veliko sveč. Terasa poleti postane Kristjanova druga dnevna soba.

Moderna vhodna vrata

vhodna vrata

Zunanjost hiše je oblečena v bel kamen, vhodna vrata pa so moderna. Krasijo jih steklo in držali iz kroma. Vhod obkrožajo okrogli grmi.

Detajli iz Afrike

dnevna soba

Velika koža in ujemajoče se blazine, visoka skulptura ter moderen aluminijast okras na steni spominjajo na Afriko.

Za sprostitev

jedilnica

Mačka Filou se je udobno namestila zraven mize in pogledala v fotoaparat. Tla so granitna, stene bele, pika na i pa je okroglo ogledalo.

jedilnica

Jedilna miza je steklena, stoli pa beli in zelo moderni. Ob jedilnici je tudi majhen točilni pult z dvema visokima stoloma, kjer si privošči jutranjo kavico.

Rdeča mansarda

mansarda

Spalnica izstopa, saj je edini prostor v hiši, kjer ne prevladuje bela, ampak močna rdeča. Niša, kjer je okroglo okno, je bela in bele zavese jo naredijo nekaj posebnega. Nasproti postelje sta bel in črn kavč, ki ga krasijo različne blazine.

Kopalnica je namenjena popolni sprostitvi

kopalnica

Tudi pri opremi kopalnice je Kristjan ostal zvest samemu sebi. Kopalnica je decentno siva, ob oknu pa je velika kopalna kad, v kateri uživa še zlasti ob večerih.

Popolna idila

terasa

Zakaj bi hodili na počitnice, če se lahko oddahnemo kar doma. Cvetlice na vsakem koraku, udobna sedežna in hladna pijača – to je vse, kar potrebujemo za popolno sprostitev.