Družina Lefevre si je ustvarila idiličen dom.

Tanja in njen mož sta precej časa živela po vsem svetu, saj je on pilot, ona pa je dolgo delala kot stevardesa. Hkrati oba zelo rada potujeta. Vseeno pa sta v nekem obdobju začutila željo, da si doma ustvarita prijetno bivališče zase in za svoje tri otroke.

Dovolj prostora za pet

Leta 2003 sta podedovala 450 kvadratnih metrov zemlje, ki pa je ravno toliko oddaljena od mesta, da imaš občutek, da živiš na podeželju. "Za našo družino je bilo to idealno," pove Tanja, ki je ponosna mamica treh otrok, 13-letnega Tima, 10-letnega Konstantina in triletne Matilde.

družina

Sinova imata sobi na podstrešju, medtem ko ima hčerkica sobo v prvem nadstropju poleg spalnice staršev. Tanja je bila zelo vesela, da sta hišo sezidala na novo, saj je lahko prostore razporedila po svojih željah in tudi opremila jih je lahko tako, kot si je vedno želela.

Podeželski slog

Družina veliko časa preživlja na prekrasnem vrtu, kjer ob toplih dnevih tudi obeduje. Ko je hladneje ali dežuje, pa se vsi najraje zadržujejo v dnevni sobi, ki je povezana z jedilnico in ima velikanska panoramska okna. "Zaradi velikih oken imaš v jedilnici občutek, kot bi sedel v zimskem vrtu," pravi Tanja, ki je za prevladujoči po vsej hiši izbrala belo in nežno kremno barvo. Tudi pohištvo je belo in v kombinaciji starega z novim. Nekaj stvari pa je nakupila tudi na bolšjih trgih po svetu.

Ljubezen med oblaki

Tanja je, ko je spoznala svojega bodočega moža, delala kot laborantka. Takrat je bil še študent, ki se je šolal za pilota. "Tudi sama sem želela videti čim več sveta, dokler sem bila še mlada," pravi Tanja, ki se je pozneje izučila za poklic stevardese. Leteti je nehala šele, ko je postala mamica, prej pa sta z možem velikokrat letela skupaj.

Hčerkica in sina

Otroci se med sabo odlično razumejo, čeprav je med njimi velika razlika v letih. Brata sta zelo zaščitniška do sestrice in skupaj se zelo radi igrajo. Matildina sobica je opremljena, kot bi v njej bivala majhna princesa. Deklica se v njej dobro počuti in se ure in ure zabava in igra.

Moje Stanovanje - MAJ 2015

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - MAJ 2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.