Učinkovita in zadostna toplotna zaščita objekta je danes ključna za zagotavljanje večjega bivalnega udobja, zato je pomembno, da fasadni sistemi izpolnjujejo tudi visoke energetske zahteve uporabnikov.

V podjetju JUB so s fasadnimi sistemi JUBIZOL razvili sistemske rešitve, ki izpolnjujejo zaščitno, izolacijsko in estetsko funkcijo ter so usklajene z arhitekturnimi, podnebnimi in energetskimi zahtevami. Poleg zunanjega videza fasade, ki ga določajo barve, struktura, oblika in materiali, sta pomembni tudi njena funkcionalnost in trajnost. V toplotnoizolacijskih sistemih JUBIZOL so uskladili obe percepciji in na ta način zagotovili zaupanje tisočih končnih uporabnikov. Naložba v vgradnjo fasadnega sistema JUBIZOL je sinonim za učinkovito in dolgotrajno zaščito objekta, hkrati pa uporabnikom zagotavlja odlične bivalne pogoje skozi vse leto.


Prihranite pri energiji do 40 % in ustvarite zdrave in ugodne bivalne pogoje

Z vgradnjo toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL in zadostno debelino izolacijskega materiala boste lahko porabo energije za ogrevanje in hlajenje znižali kar do 40 odstotkov, poleg tega pa preprečili tudi nastajanje toplotnih mostov. Z idealno izoliranimi zidnimi površinami boste v notranjih prostorih izboljšali bivalne pogoje, ki jih opredeljujeta temperatura med 19 in 22 °C in vlaga med 40 in 60 odstotkov, s tem pa preprečili tudi morebitno izsuševanje zraka in nastajanje prahu, ki lahko draži naša dihala, ter razvoj zidne plesni, ki nastaja zaradi visoke in trajne vlage ter drugih vplivov iz okolja.


Zagotovite kakovost in trajnost objekta z garancijo do 25 let

Fasadne sisteme JUBIZOL odlikuje časovna obstojnost in dolga življenjska doba, kar velja tudi za najbolj zahtevne pogoje uporabe. JUB zagotavlja do 25-letno garancijo ter dolgoročno in premišljeno naložbo v toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL. Energijsko učinkoviti toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL so v celoti izdelani v Sloveniji. Osredotočeni so na razvoj novih izolacijskih materialov, ki bodo pri manjši debelini dosegali enako izolativno sposobnost ter na sistemske rešitve za doseganje daljše življenjske dobe. Z lastno proizvodnjo ekspandiranega polistirena v JUB-u zagotavljajo popoln nadzor nad vsemi komponentami, ki so vanj vgrajene.


Povečajte estetsko vrednost objekta

Toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL zagotavljajo vrhunski estetski videz objekta. Zaključni ometi omogočajo izvedbo fasade v zaribani ali glajeni strukturi ob različni zrnavosti, pri tem pa lahko izbirate med številnimi odtenki z najvišjo obstojnostjo.

Pri izboru primernega barvnega odtenka vam lahko na pomoč priskočijo arhitekti v JUB Design Studiu v Dolu pri Ljubljani, ki vam bodo za vaš objekt predhodno izdelali barvno študijo.


Privoščite domu trajno zaščito

Naložba v vgradnjo toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL vam omogoča učinkovito in dolgotrajno zaščito vašega objekta. Ko je toplotna izolacija pravilno vgrajena, deluje ne glede na vremenske in energetske pogoje v celotnem življenjskem ciklusu njene uporabe. Tako dejavniki, kot so povečanje cene energentov, pomanjkanje energije, okvare inštalacij, pa tudi spremembe globalnega ali lokalnega podnebja, ne morejo trajno zmanjšati učinka vgrajene toplotne izolacije. Zato je pomembno pravilno izbrati in vgraditi toplotnoizolacijski sistem, saj le to zagotavlja njegovo zanesljivost in trajnost.


Za več informacij pokličite na brezplačno številko 080 15 56 ali pišete na info@jub.si

Ob celoviti storitvi, izkušnjah JUB-ovih strokovnjakov in zavezanosti k doseganju visokih kriterijev kakovosti, vam bo JUBIZOL fasada zares omogočila barvito in varčno ugodje bivanja.