Končno imate v rokah ključe svojega prvega stanovanja. A kaj zdaj? Kaj vzeti s seboj? Včasih je to zelo težka naloga.

1. Kaj kupiti?

Za novo stanovanje kupite samo tisto, kar vam je res všeč. Če je stvar predraga, ne bi pa se radi zadovoljili s čim drugim, raje počakajte in privarčujte. Če boste kupili nekaj samo zato, da je, potem boste čez čas izdelek seveda zamenjali in strošek bo na koncu višji.

2. Zbirajte, zbirajte

Še preden sploh imate svoje stanovanje, lahko začnete zbirati. Če radi obiskujete starinarnice, bolšjake, trgovine s spominki, potem si tu in tam lahko privoščite kaj, kar vam res pade v oči. Tudi s potovanj lahko prinesete res zanimive reči. In vse to bo nekoč našlo svoj prostor v novem stanovanju.

3. Pomoč strokovnjaka

Nič ni narobe, če se na koncu le odločite za pomoč strokovnjaka. Če se vam zdi, da sami nikakor ne boste znali vseh stvari postaviti na pravo mesto in stanovanje opremiti tako, da bi se v njem kar najbolje počutili, potem je res čas za strokovno pomoč.

4. Pohištvo, ki raste

Recimo, da vam je všeč neka miza, ki bi bila primerna za delovno, a kaj, ko v svojem domu še nimate prostora za delovni kotiček. Zakaj ne bi to mizo uporabili kot jedilno, ko pa se nekoč preselite v večje stanovanje, se bo pač spremenila v pisalno mizo.

5. Ne bojte se barv

Čeprav nimate velikih prostorov, se nikar ne bojte močnih odtenkov na stenah. Seveda naj bo barvasta samo ena stena, a učinek bo velik. Uporabite lahko tudi tapete ali pa velike slike oziroma plakate.

Moje Stanovanje - FEBRUAR 2015

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - FEBRUAR 2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.