Ponujajo prostor za odlaganje in shranjevanje ter izražajo stil. Tukaj so naši favoriti!

Izbira klubskih mizic je ogromna, če pa sanjarite o modelu s popolnoma osebno noto, lahko na različnih straneh naročite mizico z lastno fotografijo. Tudi na spletni strani www.droom.de lahko oblikujete različne klubske mizice z retro ali lastnimi motivi – idealno lahko zraven naročite še ujemajoče se svetilke, tapete in sedežne elemente.

Se dela raje lotite sami?

Z nekaj barve in šablonami lahko neobdelano mizo (npr. Nornäs, Ikea) spremenite v unikaten kos pohištva, poln domišljije. Mizico lahko hitro in poceni naredite iz dveh palet, ki ju zbrusite, pobarvate v belo, položite drugo na drugo in na spodnji del namestite kolesca. Na vrh položite vezano ploščo in – končano!

klubska miza

Model Stockholm kljub svoji velikosti deluje ozko in ljubko. Plošča iz orehovega furnirja deluje naravno in toplo. Z odlagalno površino za manjše stvari, kot so knjige ali daljinski upravljalnik. Plošča iz trdih vlaken, noge iz masivnega oreha. Višina 40 cm x 180 cm x 59 cm, 199 EUR (Ikea)

klubska miza

Nepravilna oblika kvadra v kombinaciji s tridelno nogo, ki spominja na sestavljene žice, je čudovit oblikovalski kos, ki bo v vaši dnevni sobi zaživel kot skulptura. Miza Chele, Atipico, 180 EUR (Flat)

klubska miza

Klubska mizica Elypse je brez kotov in robov. Visoko sijajna površina zadovolji še tako stroge zahteve, v njej pa se zrcalijo kozarci za koktajl in ključi. Idealna za domačo dnevno sobo. Miza je narejena iz kakovostnih optičnih vlaken. 32 cm (v) x 100 cm x 70 cm, 399 EUR (DeLife)

klubska miza

Za popoln občutek lahkotnosti z roko v roki s čudovitim dizajnom, ki v tem primeru z ovalnimi ukrivljenimi linijami tvori ljubko mizico. Mizica Maginio, Umbra, 294 EUR (www.leonardo-dekor.si)

klubska miza

Nežno grajene prečke Wire Taille s svojo preglednostjo dajejo prosto pot dekorativnim zamislicam pod mizo. Iz mangovega lesa in železa. Višina 49 cm, premer 63 cm, 359 EUR (Kare)

klubska miza

Loca vas bo prepričal z dvostransko nameščenimi predali, v katere lahko shranite različne stvari, in z lepo oblikovanimi zaobljenimi robovi. Ohišje in noge iz masivne divje hrastovine, predali z mat belimi lakiranimi sprednjimi deli iz MDF-plošče. 35 cm (v) x 90 cm, 599 EUR (Fashion For Home)

klubska miza

Vejmon ponuja praktično odlagalno površino za časopise. Tako je na mizi več prostora. Iverna plošča z brezovim furnirjem, noge iz masivne breze. Višina 47 cm, premer 90 cm, 119 EUR (Ikea)

Moje Stanovanje - JUNIJ 2015

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - JUNIJ 2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.