Vesele barve in motivi, polni ljubezni, za lepši ambient.

Oaza sanj

1

Kot bi pustili odprto okno in bi v vaš svet sanj priplavali pisani metulji ... Pisana posteljnina, posuta s prhutajočimi metuljčki, vas bo vsak večer pospremila v sladke sanje. (Debenhams)

Rumeno sončece

2

Svetilka v čudoviti rumeni barvi s cvetnim vzorcem bo v vašem prostoru pričarala sonce. Barve in svetloba, popolna kombinacija. Svetilka Suspension, Pylones, 55,90 EUR, www.leonardo-dekor.si.

Na steni

3

Prebujena narava z vsemi svojimi lepotami se lahkotno poigrava na vaših stenah. Podoba je čarobna. Stenski okras Crystallis, komplet 15 metuljev, 25,90 EUR, www.leonardo-dekor.si.

Nežno udobje

4

Opremite sedežno garnituro z blazinami v nežnih pastelnih barvah, posutimi z metulji. Blazina, 9,95 EUR, H & M.

Srebrno in lesketajoče se

5

Velika omara, ki jo krasijo metulji, je popoln dodatek za vašo spalnico ali hodnik pred njo. 649 EUR, Kare.

Naj ptice pojo

6

Na strop v kuhinji ali kopalnici obesite okras s ptičico. Takoj bo spremenila vzdušje v prostoru. Idealna je tudi za balkon ali sobo vaših najmanjših. Okras s ptico Klädsam, 4,90 EUR, Ikea.

Lučka za najmlajše

8

Poletne noči so najlepše, ko se otroci podijo po travniku za kresničkami. Naj imajo tudi oni svojo malo kresničko, ki jo bodo vsak dan prižigali na terasi skupaj s starši. Sveča Timglas, 3 EUR, Ikea.

Cvetoče ...

9

... vazice in kozarci v trenutku. Nanje položite nastavek, ki pripomore k temu, da lepo pokončno stoji že ena sama cvetlica. Nastavek Bloomi, 2 kosa, 5,25 EUR, veselahisa.si.

Cvetoče postrezite ...

11

... hladne napitke na poletni terasi. Pladenj z vtisnjenimi rožicami bo takoj poskrbel za dobro voljo. Pladenj April, 10,95 EUR, veselahisa.si.

Sedite k posladku

13

Čas je za sveže poletne sladice in kavico. Naj bodo slastne v vseh pogledih. 18-delni set, 39,95 EUR, Impressionen.