Popolne luči lahko ustvarijo popoln ambient, saj prostoru podarijo tisti kanček več, ki je potreben za želeno vzdušje.

Nasveti pri izbiri luči

  • S svetlobo lahko v svojem domu naredite zares veliko. Več si oglejte na Philipsovi strani www.lighting.philips.com, kjer je veliko uporabnih namigov in novosti.
  • Energijsko varčne LED-svetilke so na voljo že za vse vrste svetilk, tako da si lahko opremite celoten dom in vse ljube kotičke z varčno energijo in svetlobo. Ikea
  • Poskrbite, da bodo kotički v vašem domu osvetljeni – prostor za vašo sedežno garnituro, kot v jedilnici, stena na hodniku, slike na vaših stenah. Posvetujte se s strokovnjaki, ki se s tem ukvarjajo, saj lahko dom resnično prenovite in prebudite s svetlobo.
Manj je več

svetilke

To je vsekakor dejstvo pri eleganci in preprostosti tega modela. Prefinjena oblika in minimalističen dizajn sta dopolnjena s toplim odtenkom zlataste barve, kar ustvari čudovito sliko v hladno opremljenem prostoru. Stoječa luč Grasshopper, Gubi, NOVA I vedno nova domovanja, info@nova-on.net.

Prefinjena

luč

Lepotica Celestine bo vašemu prostoru dodala pridih rustikalnega sloga, ki je čudovit v kombinaciji z minimalistično opremo v stanovanju. Obogatite svoj dom s kančkom svetlobnega razkošja. Talna svetilka Celestine, višina 151 cm x 48 x 48 cm, 169 EUR, Maisons du Monde, www.maisonsdumonde.com.

Topla in privlačna

luč

Popestrite jedilnico in ji pričarajte toplino z dodatki v zlatih odtenkih. Luč Gugi, katere struktura nas spominja na jantar, bo v prostoru delovala kot prava skulptura in mu dala piko na i. Luč Guggie, Baxter, NOVA I vedno nova domovanja, info@nova-on.net.

Topla ...

svetilka

... že na pogled, bela svetilka s senčnikom v čudoviti pleteni izvedbi vas bo v zimskih dneh zares ogrela in dodala toplino vašemu domu. 65,90 EUR, www.vonjnarave.si.

Črna in bela

luč

Namizna svetilka iz belega ali črnega stekla s senčilom iz bombaža v enaki barvi. Svetilka Kimacia, 35 x 35 x 60 (višina) cm, 139 EUR, www.miotto-design.com.

Brezčasna eleganca

luč

Talna svetilka iz nerjavečega jekla z ovalnim senčilom iz bombaža s srebrno podlago je popoln dodatek za prostore, prepojene z eleganco in prefinjenostjo. Svetilka Lerecia, 56 x 26 x 158 (višina) cm, 329 EUR, www.miotto-design.com.

Sij zlata

luč

V zlatih odtenkih se lesketa površina luči Rock iz nove jesenske kolekcije v praznični zlati barvi. Kot bi odvijali lesketajoče se darilo. Luč Rock, Foscarini za Diesel, NOVA I vedno nova domovanja, info@nova-on.net.

Skulpturno

luč

Kot struktura znamenitega sestava The Cube se bohoti prekrasna svetilka z nešteto lučkami, ki ustvarjajo vsaka svoj sij. Luč Q3, Baxter, NOVA I vedno nova domovanja, info@nova-on.net.

Pospravljeno

luč

Lično osvetljeno in popredalčkano, z elegantno lučko v sivi in beli barvi, ki vam v spodnjem delu stojala ponuja tudi lično odlagalno površino za drobnarije ali sladkarije. Lučka ima LED-osvetljavo. Višina 32 cm, premer 16 cm, na voljo v beli, črni in rdeči različici. 15 EUR, Ikea.

Lahkotna prosojnost ...

luč

... ki jo ustvarja prefinjen vzorec čipke na površini lučke, je nadvse romantična. Namizna svetilka bo polepšala vašo nočno omarico ali bralni kotiček. 54,90 EUR, www.vonjnarave.si.

Kuhinjski chef

luč

Topla bela svetloba in varčnost do 80 odstotkov je vse, kar vam ponuja prelepa viseča svetilka v barvi limone. Na voljo je tudi v beli in krem barvi. Višina 18,5 cm, premer 30 cm, 129 EUR, Philips.

Prikupen dvojec

luč

Svetil vam bo ob večerih, ko boste zatopljeni v knjigo ali priljubljeno revijo in prebirali pravljice otrokom. Lučki sta idealni za postavitev ob postelji ali sedežni garnituri. Luč Vonj Narave, 84,90 EUR, www.vonjnarave.si.

Delovna pomočnica

luč

Poskrbela bo, da za pisalno mizo ne bo nikoli dolgčas in da bodo vsi potrebni papirji dobro razsvetljeni. Namizna lučka Pylones, 51,50 EUR, www.leonardo-dekor.si.

Svetlobni učinki

svetloba

Svetleči trakovi ustvarijo čudovite pisane svetlobne površine, s katerimi lahko povsem spremenite in dopolnite vzdušje in barve v svojih prostorih. Svetleča paličica LED, dolžina 42 cm, bela s spreminjajočimi se barvami in montažnimi klipi, 2 kosa/set, 75 EUR, Philips.

Elegantna ...

luč

... v svoji preprostosti in posebna v dizajnu. Kombinacija zlate in črne poudari njene linije, popolna pa bo ob beli steni, saj bo celotna struktura postala opaznejša. Svetilka Lampe Gras, stoječa luč N 411, NOVA I vedno nova domovanja, info@nova-on.net.

Od majhne do velike

luč

Josephines se postavijo na ogled od velikosti S pa vse do ROYAL. Od 54,95 do 241,00 EUR, veselahisa.si.

Zvezdnata slika ...

svetilka

... ki jo svetilka meče na steno, je čudovita. Elegantna kovinska površina je perforirana z vzorcem, ki deluje prefinjeno. Višina 26 cm, 49 EUR, Impressionen.

Igra barv

svetilka

Mali osvetljevalni sistem v namizni lučki je osnovan na LED-osvetljavi, ki lahko ustvari do 16 milijonov barv. Uresničite si barvne želje! Višina 40 cm, 450 EUR, Philips.

Rumena kot sonce

svetilka

Kot naravna svetloba – s svetilko REED tudi pozimi sije sonce. 98,70 EUR, veselahisa.si.

Samostojna igralka

svetilka

Talna svetilka iz kristalnega stekla s senčilom iz belega bombaža in srebrno podlago. 42 x 42 x 155 (višina) cm, 359 EUR, www.miotto-design.com.

Ravno pravi čas

luč

... za branje pod Koziolovo svetilko STELLA M. 98,70 EUR, veselahisa.si.

Moje Stanovanje - JANUAR 2014

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - JANUAR 2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.