Uporabni stolčki - majhni, a tako zelo priročni in vsak v svojem slogu

Stolčki, nekateri jim tudi rečejo pručke, so skoraj nepogrešljivi v vsakem stanovanju. Lahko služijo kot pomožni stol, ko nenapovedano dobimo veliko gostov. Nanje lahko položimo utrujene noge, sedimo na balkonu. Nanje lahko postavimo rože. Skratka, večnamenski so. So tudi lepo darilo, ki se ga bo razveselil vsakdo. Vedeti pa je treba, da mora biti, če ga želimo uporabiti za sedalo, visok med 43 in 45 centimetri.

stolcek

Vrtljivi stolček, ki se imenuje Fancy, je narejen iz masivnega lesa in je visok 75 cm. 130 EUR (home24.de)

stolcek

Asta je stolček iz lesa akacije in je lahko res lepa naravna dekoracija v vašem domu. 334 EUR (Kare)

stolcek

Oblikovalec Steward Rose si je zamislil poseben stolček, ki se imenuje Grand Vin de Champagne. 160 EUR (home24.de)

stolcek

Stolček, oblečen v črtasto platno. Idealen za vikend na morju ali pa prostor, v katerem želimo ustvariti pridih morja. Prevleka je bombažna, spodnji del pa iz masivnega lesa. 60 EUR (Heine)

stolcek

Stolčki organskih oblik iz serije IOS oblikovalke Nicole Tonina lahko najdejo svoj prostor tako na balkonu kot v sobi. Zgornji del je iz trpežne tkanine, ki se lahko čisti in naredi stol še bolj udoben. 220 EUR (Die Wohn-Galerie)

stolcek

Stola iz tikovega lesa, le spodnji del nog je v drugi barvi. Vintidž slog, ki bo prostoru vdahnil minuli čas, čeprav ne gre za starine. 89 EUR (HK Living/Car)

stolcek

Model se imenuje Twisted in je narejen iz aluminija. Primeren za bolj moderne interjerje, daje pa videz moderne skulpture. 204 EUR (Kare)

stolcek

Odličen stolček za v kuhinjo. Kos kuhane koruze, ki jo je nekdo že odgriznil. Seveda je stolčku ime Korn. 102 EUR (Kare)

stolcek

Mogoče boste, ko sedete na stol v obliki malega Bude, našli svoj notranji mir. Kdo bi vedel? Lahko je tudi samo podstavek za rože. Je večnamenski. Narejen je iz posrebrene keramike. 80 EUR (Maisons du Monde)

stolcek

Mali stol se imenuje Bebop in je oblečen v tkanino, ki spominja na džins. 50 EUR (Butlers)

Moje Stanovanje - JUNIJ 2015

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - JUNIJ 2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.