Tudi beton lahko uporabite za izdelovanje umetnin, z njimi boste dosegli priljubljen minimalističen stil.

Skoraj kot bi bili na dizajnersko dovršenem gradbišču. Obožujemo ta ambient in preprost videz novodobnega stanovanja. Miza Mineral, 399,90 EUR, Maisons du Monde.

Beton s sijajem

posode s sijajem

Raznovrstni materiali ustvarijo popolno vzdušje. Eksperimentiranje z obliko, barvo in materiali, da dosežemo posebne videze.

betonske posode

Dodajte svoj dotik sivini tako, da posodicam sami nanesete zlato notranjost z zlatimi lističi. Dobili jih boste v umetniških trgovinah.

Majhna in prikupna ...

betonska pručka

... pručka, ki spominja na blok cementa. Postavite jo lahko povsod, kot stol, mizico ali omarico. Čudovita je tudi kot stojalo za vaše cvetje, tako da si omislite zeleni kotiček. Višina 45 cm, premer 37 cm, 59 EUR, Maisons du Monde.

Mobitel z značajem

etui za mobitel

Popolna preobleka bo preoblikovala vaš iPhone 5 v mesečevo površino. Etui v popolnem videzu betona, pribl. 20 EUR, Posh-Projects.

Betonske stene

betonske stene

Stene odenite v tapete, ki so videti, kot bi zidali. Perswall, NOVA vedno nova domovanja, info@nova-on.net.

Gradbeni stebri

gradbeni stebri

Ko vstopite v prostor, je pogled nanj impresiven. Visoki stebri, ki služijo kot okrasne police, ustvarijo celoten ambient. Nanje postavite sveče. V treh velikostih, od 79,95 EUR, Impressionen.

Drobne betonske dekoracije ...

betonske dekoracije

... vedno poskrbijo za osebni pečat. Prikupne ptičke, ki bodo vdihnili kanček ljubezni kamnitemu videzu, postavite na center mize. www.leonardo-dekor.si

Fluorescentni kontrast

betonska luč

Čudovita svetilka s pozlačeno notranjostjo in videzom betonske površine je element, ki v prostoru zagotovo odigra glavno vlogo. 130 EUR, GANTlights, DaWanda.com

Male in velike mize

mize

Lahko jih postavite kot serijo v dnevno sobo ali pisarno, bodo s svojim videzom industrijskega porekla ustvarile občutek mondenega ambienta. Baxter, NOVA vedno nova domovanja, info@nova-on.net.

Cvetje v robustnem loncu

lonec za rože

V kontrastu s staranim videzom posod je pravi balzam za dušo. Okrasite svojo teraso. Nižja posoda, 49 EUR, visoka, 69 EUR, www.vonjnarave.si.

Močna kot Hercules

klubska mizica

Popolna kot klubska miza ali omarica. 45 x 45 x 45 cm, 189 EUR, Impressionen.

Razsvetljena kombinacija betona in lesa

namizna svetilka

V kombinaciji lesa in sive, ki estetsko prikazuje površino betona. Namizna svetilka za vašo pisalno mizo. 180 EUR, House Doctor, Sisi Shop.

Moje Stanovanje - MAJ 2014

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - MAJ 2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.