Vsi tisti, ki živite v stanovanjih, dobro veste, kakšne prednosti vam nudi balkon.

Z malce domišljije in z izbiro pravih izdelkov lahko vaš balkon spremenite v pravo oazo miru sredi mestnega vrveža. Kako? S pomočjo nekaj lepih dodatkov.

vrtni set

No, balkoni ne slovijo ravno po tem, da bi bilo na njih veliko prostora. Če je tudi v vašem primeru tako, vam bodo zagotovo prišli prav zložljiva miza in stoli. Tudi ta vrtni set za balkon je prav ličen, kajne? Če pa na vašem balkonu res primanjkuje prostora, se lahko odločite tudi za preprostejšo mizico, nanjo postavite kakšno rožico in tako popestrite vaš balkon.

Seveda lahko uporabite še dekorativne blazine, ki bodo popestrile videz balkona in poskrbele za dodatno udobje - morda vam bodo všeč prav sedežne blazine pepper, ki so na voljo v kar 12 barvah. Lahko jih uskladite z barvami, ki sicer prevladujejo na vašem balkonu, ali pa se odločite za kontrastne barve. V vsakem primeru bo barvni učinek prav po vašem okusu! Če so vam všeč živahne brave, potem vas bodo zagotovo navdušile sedežne blazine Tanja . Za tiste, ki nadvse cenite udobje in bi radi tudi hrbtnemu delu zagotovili prijeten občutek mehkobe, je kot nalašč sedežna blazina garden, ki prekrije celoten stol.

cvetlični lonček

Seveda pa so nujno okrasje vsakega balkona tudi rože in začimbnice, ki jih lahko postavite v dekorativne cvetlične lončke. Saj veste - jutranji pogled na cvetoče rože daje dodaten elan in energijo za prihajajoči dan. Zakaj si ne bi privoščili tega zadovoljstva?

Ne smemo pozabiti niti na pravo osvetlitev ob večerih, ko v miru spijete kakšno pijačo (v družbi ali tudi kar sami). Ob tem vam bo zagotovo prav prišla solarna svetilka. V primeru, da so vam pri srcu bolj preproste oblike, vas bo navdušila svetilka v obliki lanterne.

Podali smo vam nekaj predlogov, ki so tudi cenovno ugodni - za lepo urejen balkon res ne potrebujete veliko denarja, le nekaj dobre volje in malce časa.