Zeleni odtenki in naravni videz lesa vas bodo popeljali v čudovito doživetje narave v objemu vašega doma.

Hiša v zelenem je čudovit primerek hiše, ki so jo okrasili z zelenjem. Na strehi raste trava, ki je popolnoma usklajena z njeno moderno in leseno zunanjostjo. Zelena, ekološka, varčna in nadvse lepa – popoln košček raja za tiste, ki v njej živijo.

Prelepa naravna tihožitja

spalnica

Naj zaživijo tudi v vaši spalnici. Ustvarite si prostor, v katerem se boste za nekaj ur potopili v naravno tihožitje. Posteljnina iz bombaža z motivom cvetja, od 49,95 EUR, Impressionen.

Lebdeče v zraku

krmilnica

Ptičja krmilnica malo drugače – ptice bodo kmalu ugotovile, da ne gre za NLP. 38,45 EUR, www.veselahisa.si.

Ptice udobja

blazina

Čudovito izvezena blazina z motivom ptic na veji bo prelep okras na vaši sedežni garnituri ali postelji. Blazina s polnilom, 50 x 35 cm, 49 EUR. Vonj Narave

Kot v džungli

zelena tapeta

Prekrasen tekstil z motivom praproti je idealen za zavese in druge dodatke, ki si jih lahko omislite v svojem interjerju. Tekstil Stockholm, 6,99 EUR/m, Ikea.

Kup lesa

lesena miza

Postane lahko vaša klop ali miza, kot osrednji del v dnevnem prostoru. Domiselno in nadvse preprosto opremljeno. Višina 30 x 110 x 70 cm, 399 EUR, Impressionen.

Sporoči mi

stojalo

Stojalo v obliki drevesa, namenjeno sporočilom, bo popestrilo vašo delovno mizo, poličko na vhodu ali kuhinjski pult. Tako ne boste pozabili na dnevne opravke in sporočila, namenjena družini. Drevo za fotografije Laurel, Umbra, 34,60 EUR, www.leonardo-dekor.si.

Zeleni kotiček ...

zeleni enosed

... udobja in sprostitve. Popolna je kombinacija s tekstilom z enakim motivom. Fotelj Stockholm, višina 109 x 79 x 83 cm, 349 EUR, Ikea.

Zelena preproga

zelena preproga

Kot bi v dnevni sobi hodili po travniku. 60x90 od 59 EUR (Kibek)

Dobrote v zeleni

olje

Namizna garnitura ekstra deviškega oljčnega olja, balzamični kis iz Modene bio in ekstra deviško oljčno olje z baziliko so tri slastne kulinarične dobrote, ki vam bodo polepšale dneve v kuhinji. 3 x 250 ml, Oliviers & Co.

Masivni lepotec

regal

Regal, ki ga lahko postavite kamorkoli, bo čudovito dopolnil steno v jedilnici ali kuhinji, saj je zaradi videza staranega lesa popoln kos opreme. Leseni regal, 87 x 38 x v100 cm, 398 EUR, Vonj Narave.

iSpoon

lesena žlica

Brskajte po receptih brez bojazni, da boste popacali svoj ipad ali tablico. Izvirna lesena žlica z ročajem iz gume, s katero lahko hkrati kuhate, okušate jedi, brskate po tabličnem računalniku in prebirate recepte. Žlica za ipad iSpoon, Umbra, 12,30 EUR, www.leonardo-dekor.si.

Narava na mizi

sol, poper

Ptičici za sol in poper bosta polepšali družinske in prijateljske obede v vašem domu. 30,25 EUR, www.veselahisa.si.

Cvetoče

zelena vaza

Cvetje postavite v prelepo zeleno vazo. Elegantna minimalistična oblika, ki jo dopolnjuje intenzivna zelena barva, bo vašemu prostoru dodala pravo 'zeleno' življenje. Višina 20 x premer 35 cm, 39 EUR, Ikea.

Naravno sproščanje

stojalo za kad

Tudi v kopalnici si lahko omislite dodatke v naravnem lesu. Zelo lep dodatek je stojalo za kad, kamor lahko odložite vse svoje kopalne pripomočke in uživate v sproščujoči kopeli. Mizica za na kad Aqualia, Umbra, 52,60 EUR, www.leonardo-dekor.si.

Moje Stanovanje - DECEMBER 2013

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - DECEMBER 2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.