Doma nikoli dovolj prostora za shranjevanje, se strinjate? Pripravili smo vam nekaj zamisli, ki niso najbolj klasične, a vam bodo zagotovo všeč!

Uporabite ogledala

Ne bo vam vzelo veliko časa, če boste na vrata polic za shranjevanje pritrdili ogledala. Tako boste prostor optično povečali in mu dali glamurozen videz.

Hipi bar

hipi bar

Kot star lesen zaboj, ki je prepotoval ves svet, je ta bar na koleščkih, ki bo vaš dnevni prostor popestril in ga naredil nekaj posebnega. Odličen tudi, ko imate zabavo in lahko pijačo preprosto vozite z enega konca sobe na drugega. 89,50 EUR (Fabrikschick)

Zanimiva barvna kombinacija

stenski regal

Stenski regal, sestavljen iz kock, poljubno pritrdite na steno. Tudi barvno kombinacijo izberite sami, a pazite, da se bo ujemala s preostalim pohištvom in dodatki v sobi.

Klubska mizica z dodatkom

klubska mizica

Klubske mizice so lahko povsem preproste, neopazne ali pa nekaj posebnega. Ta je zagotovo to zadnje. Narejena je v dveh nivojih, tako da ima pod zgornjo ploskvijo še odlagalno površino. Na zgornji ploskvi pa je prostor za posodo s cvetjem. Od 819 EUR (Hulsta)

Pisarna in omara za drsnimi vrati

omara in pisarna

Kaj storiti, ko nimate veliko prostora, a potrebujete prostor za shranjevanje in delovni kotiček? Drsna vrata od stropa do tal so idealna, da skrijejo omaro in pisalno mizo. Ko jih zaprete, skrijete tudi morebiten nered in prostor je v hipu pospravljen.

Delovni kotiček

delovni kotiček

Povsem skrit in skorajda neopazen, a tako zelo uporaben – mini delovni kotiček, ki vam bo v veliko pomoč, če tudi doma potrebujete prostor za delo. Stol Thonet (Tablet & Co.), ki je sicer del kompleta stolov za jedilno mizo, in preproga Ikea

Zložljiva miza

zložljiva miza

Mize v prostoru največkrat zavzamejo veliko prostora. In če tega nimate, lahko vse skupaj deluje precej natlačeno. Zato so zložljive mize, ki jih po potrebi preprosto zložite, izjemno dobrodošle – tako prostor malce 'povečate'. Idealno je, če lahko mizo namestite na zid in jo po uporabi zložite obenj. To je uporabno recimo v jedilnicah in delovnih kotičkih.

Preprost in zanimiv predalnik

predalnik

Povsem nenavaden predalnik bo v prostor vnesel veselje. 119 EUR (Faibels)

Trik z ogledalom

ogledalo

Dve muhi na en mah. Ogledalo in za njim omarica. Tokrat ima ogledalo starinski okvir, ki ga ne bi pričakovali v kopalnici, a bo prav zaradi tega prostor nekaj posebnega.

Moje Stanovanje - APRIL 2015

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - APRIL 2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.