Naj bo pisano, barvno, veselo! Zofa ali kavč je središče vsakega stanovanja, zato si privoščite takšnega, ki vas bo razveseljeval z udobjem, obenem pa je lahko to tudi tisti kos pohištva, ki bo dal piko na i vašemu stanovanju.

Barvo kavča izberite glede na preostalo pohištvo. Če imate manjšo sobo, bo najboljša izbira kavč svetlejših barv, temnejše in močnejše barve pa lahko izberete, kadar imate večji in sončen prostor.

barvni kavč

Retro fotelji so vedno modni. Če imate doma starejšega, ga prenovite po svojih željah in idejah. Lahko ste drzni in ga preoblečete v barvni material, kot so jih preoblekli oblikovalci pri Lounginu.

barvni kavč

Zofa Naomi se odlično poda tako v moderno kot tudi bolj klasično stanovanje.

barvni kavč

Rožnato zofo so oblikovali v podjetju italijanskega oblikovalca Angela Gallija, kjer vas lahko očarajo s svojimi izdelki ali pa vam po vaši ideji izdelajo sanjski kavč.

barvni kavč

Nebeško modra zofa Jonah oblikovalca Jamesa Harrisona bo razbila belino stanovanja.

barvni kavč

Odlična rešitev za ljubitelje pastelov: kavč iz priljubljenih pastelnih barv.

barvni kavč

Se ne morete odločiti za samo eno barvo kavča? Lahko si privoščite prav vse barve, ki si jih želite. Cubit shop vam ponuja, da si sestavite svoj kavč. Poigrajte se s kreativnostjo!

barvni kavč

Kavč The Feel Deluce je sestavljen iz 120 mehkih kroglic, ki jih lahko prilagajate v želeni položaj. Lahko ga raztegnete v posteljo, si naredite kavč, fotelj ali udobno luknjo, kjer boste uživali v prebiranju najljubše knjige.

Moje Stanovanje - JULIJ 2015

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - JULIJ 2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.