Imate še prostor v stanovanju? Za vas smo izbrali nekaj pisarniških omar, ki so sila uporabne za pisarniška in ročna dela!

Pisarniške omare se ponašajo z dolgo tradicijo. Zelo priljubljene so bile zlasti v 18. in 19. stoletju, v času bidermajerja, in to upravičeno: lahko jih namreč uporabljamo zelo kreativno in opravljamo praktična pisarniška in druga vsakdanja opravila.

Za tiste, ki želijo večino časa uporabljati prenosni računalnik, so najprimernejši 'pisalniki' z luknjami za kable. Tisti, ki radi ustvarjajo, bodo izbrali pohištvo z veliko predali in predelki za pripomočke. Za tiste, ki nimajo ravno veliko prostora, pa so najprimernejši kosi, ki se vgradijo na steno.

Mala in graciozna

pisarniška omara

Mizica z izrezljanimi detajli, dodelanimi ročaji in malimi predalčki, kamor lahko pospravite pisma, vitrina pa je kot nalašč za knjige. Decor, Tonin Casa

Praktična

pisarniška omara

Takšen model po uporabi preprosto zaprete – in že je vse urejeno in pospravljeno. Okvir iz masivne bukve, plošče iz brezovega furnirja in trde lepenke z odprtino za kable. Višina 127 x 90 x 44 cm, 179 EUR (Ikea)

Eleganca v beli

pisarniška omara

S pridihom romantike v beli različici staranega lesa bo vsako sobo ali pisarno popolnoma spremenila v romantično doživetje. Delo in naloge še nikoli niso bili tako prijetni. Čudovit izbor podobnih pisalnikov vam ponujajo pri Maisons du Monde in Impressionen.

Nežna sivina

pisarniška omara

Čudovito zaključi podobo pisalnika z ukrivljenimi izrezljanimi nogami in prelepim delom, kjer vam veliko predalčkov omogoča lično pospravljanje vaših pisarniških potrebščin. Vonj Narave (www.vonjnarave.si)

V kolonialnem slogu

pisarniška omara

Na pisalniku v popolnem slogu antičnih pisalnih mizic, kjer so dame in gospodje pisali pisma prijateljem in ljubljenim. Mali pisarniški kotiček, ki bo popoln dodatek vaši dnevni sobi. Pisalnik Decor (Tonin casa)

Za minimaliste

pisarniška omara

Z zaokroženimi robovi in filigranskim kovinskim ogrodjem je miza za notesnik Studiosus namenjena puristom. Ponuja dovolj prostora za prenosni računalnik in ima predalčke za zgoščenke. Iz slojnega lesa, z visokim sijajem in s kromiranim jeklenim ogrodjem.

Moje Stanovanje - MAJ 2015

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - MAJ 2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.