Ko se namestite na najudobnejšo sedežno garnituro in v svoj ljubi naslanjač, je to nekaj najlepšega, kar doživljate v objemu doma.

Kako do popolne sedežne garniture?

Poskrbite, da vaša sedežna garnitura ne bo monotona, in ji privoščite več življenja. Nanjo nanizajte mehke blazine ter uskladite odejice v enakih barvnih odtenkih. Tako bo poležavanje v prostem času še slajše. Pri izbiri materialov pazite, da boste vedno izbrali takšne, ki so pralni in na katerih boste lahko brez zadržkov uporabljali za to namenjena čistilna sredstva, sicer je lahko še tako lepa zofa popolnoma neuporabna.

Poskrbite, da bodo elementi, ki jih uporabite v prostoru poleg vaše sedežne garniture, sovpadali barvno in po materialih. Lesene površine naj se barvno ujemajo in naj ne nihajo v več raznovrstnih odtenkih. Tekstilni materiali, kot so zavese in blazine, naj imajo enake vzorce oz. barvne kombinacije, kar naj se nadaljuje tudi pri dodatkih v ambientu, kot so dekoracije na steni, vaze in okraski.

Kot na mehkem oblaku

sedežna garnitura

... vas bo objela čudovita kotna sedežna garnitura v belem odtenku. Prefinjena eleganca za velik svetel prostor v kombinaciji z lesenimi površinami. Ditre Chantal je lahko dvosed, trosed ali sestavljiva sedežna garnitura. Cena za dvosed varira glede na izbrano kategorijo tekstila, od 1.044 EUR (Elementare).

Elegantni dvojec

sedežna garnitura

Popoln bo kot postavitev v odprtem prostoru, kjer tako dogajanje v vašem prostem času postavite v središče. Dvo- in trosed s premičnim hrbtiščem za še dodatno globino sedišča in udobje. Na voljo v italijanskem usnju 'classic' v beli, rjavi in črni barvi, od 2.219 EUR (www.miotto-design.com)

Vesoljska osvežitev

sedežna garnitura

Mali dvosed, ki sliši na ime Knopparp, je popoln za vsa moderna stanovanja, saj s prešitim materialom v rumenem odtenku spominja na vesoljsko navdahnjena šestdeseta leta. V 69 x D 119 x G 76 cm, 69 EUR (Ikea)

Dizajn in udobje

sedežna garnitura

... z roko v roki se odražata v čudovitem naslanjaču Alfie. Na voljo je v raznovrstnih materialih, glede katerih varira tudi njegova cena. Od 2.142 EUR (Bonaldo Elementare)

Bela romantika

sedežna garnitura

... na vsakem koraku. Čudovit dvosed z reliefno dodelano površino s perforiranimi okrasnimi gumbki je popoln spremljevalec v spalnici, garderobi, pisarni ali kot dodatna zofa v vaši dnevni sobi. Dvosed MAYA, 135 x 95 x v 93 cm, 590 EUR (www.vonjnarave.si).

Črna klasika

sedežna garnitura

Je tista, ki vedno zmaga pri opremljanju doma ter v modi. Marino, 2,5- in 3,5-sed, je polnjen s perjem in ima snemljivo sedalno ter hrbtno blazino, kar je na voljo v italijanskem usnju 'avantgarde' v beli, črni in rdeči barvi. Od 1.609 EUR (www.miotto.design.com)

Prostorna površina brez meja

sedežna garnitura

Petronia, modularna sedežna garnitura, je sestavljiva po željah. Na voljo je v dveh kategorijah blaga in dveh kategorijah usnja, v več kot 100 različnih barvah in neskončno kombinacijah. Kot zanimivost naj povemo, da je polnjena s perjem in ima dodatno dekorativno blazino. Od 1.129 EUR (www.miotto-design.com)

Klasika v usnju

sedežna garnitura

Čudovit je že samo pogled nanj in celotno kompozicijo z ozadjem, ki kavču v rjavem usnju z videzom staranega doda pridih poslovnega udobja. 211 x 88 cm, 1.599 EUR (Ikea)

Moje Stanovanje - NOVEMBER 2014

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - NOVEMBER 2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.