Katera tla so najbolj primerna za male otroke, katero orodje potrebujete, da boste doma lahko postorili manjša popravila ter kako poskrbeti, da bo vaša hi-fi naprava oddajala res najboljšo kakovost zvoka?

Kakšna tla so najbolj primerna za stanovanje oziroma hišo, kjer prebivajo tudi majhni otroci?

Laminat sicer ni na vrhu najbolj priljubljenih talnih oblog, čeprav je zdaj že povsem drugačen kot takrat, ko so ga začeli izdelovati. Pozanimajte se v trgovini, kateri je najbolj odporen in najmanj glasen za dom, kjer prebivajo družine z majhnimi otroki. Parket oziroma laminat mora biti odporen proti vodi, udarcem ... Danes laminat velja za elegantno in trendovsko oblogo in nekateri so primerni tudi za toplovodno talno ogrevanje.

Preberite še: Talne obloge, za prijeten občutek pod nogami

Kaj potrebujem, da postanem 'sam svoj mojster'?

Povsem osnovni pripomočki za začetnike so: kladivo, klešče, izvijač, priročni vrtalnik, libela, meter in vijaki, žebljički. Drugo orodje pa boste dokupovali po potrebi.

Popolne izkušnje čistega zvoka iz vrhunske hi-fi naprave ne bi smelo prav nič motiti. Zdaj nam pa res manjka samo še, da nam nekdo pove, da obstaja pohištvo za 'boljše poslušanje'. Takšno pohištvo res obstaja?

Ja v resnici obstaja pohištvo, ki je povsem prilagojeno vašim elektronskim napravam. Podjetje Lowboard daje poudarek prav užitku v poslušanju in gledanju. Pri Lowboard se zelo trudijo, da so vsi zvočniki, mikrofoni... vgrajeni že v sam sistem pohištva, polic in predalov.

pohištvo za hi-fi

Prav zdaj je na trgu izredno priljubljen njihov model NeXo - medijsko pohištvo, ki je na voljo v številnih velikostih, oblikah in barvah. Ves vrhunski nemški sistem tehnike pa je povsem skrit za lesom, tako da bežni opazovalec sploh ne vidi, da je pred njim vrhunski Hi-Fi sistem skrit v super modernem pohištvu.

Kako naj pred sončnimi žarki zaščitimo okna v dnevni sobi, ne da bi preveč posegli v videz oken?

Plisirane rolete, ki se namestijo na okno, lahko dvigate z zgornje ali spodnje strani. Na voljo so v različnih barvah, tako da lahko izberete takšno, ki se bo najbolj ujemala s pohištvom oziroma barvo sten v vašem prostoru.

Preberite še: Kako se v stanovanju zaščititi pred soncem?

Kakšna blazina bi bila najbolj primerna, da me ne bi vsak večer na kavču ob gledanju filma bolel vrat?

blazina

Blazina, na katero naslanjate glavo, mora biti ravno prav velika in ravno prav trda, tako da vas ne bolijo ramena in da se lahko udobno namestite ob gledanju televizije. Na primer tale v obliki delfina. 90 EUR (Mereowings)

Moje Stanovanje - JUNIJ 2015

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - JUNIJ 2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.