Majhni zeleni detajli bodo polepšali vaš vsakdan, saj bodo v prostor vnesli naravno spročenost in igrivost. Zelene barve ni nikoli preveč, še zlasti če je prisotna v različnih odtenkih.

Nostalgičen kos pohištva, ki ga lahko z zavesami iz nežnega, prosojnega materiala ter s kakovostno posteljnino in blazinami z bogatimi vezenimi vzorci spremenite v pravo oazo romantike. Podobno posteljo lahko kupite v Ikei, 289 EUR.

Cvetlični okras in poletna svežina

Steklenice ali vaze napolnite z vodo, ki jo obarvate z barvo za živila v zelenem odtenku, ter vanjo vsujte najljubše cvetove. Zelo elegantno delujejo recimo vrtnice.

prt

Prt v igrivem cvetličnem vzorcu, ki ga dopolnjujeta blazini v zeleni barvi in črtastem vzorcu, skrbi za sproščeno romantično vzdušje, pohištvo v beli barvi pa za pridih svežine.

Da bo sonce, tudi ko dežuje

zelena spalnica

Rumena barva v kombinaciji z zelenimi odtenki je prava izbira, če želite v dom vnesti svežino in sonce.

Okrasna posoda

posode

Podstavka, na katerih lahko gostom postrežete z drobnimi prigrizki ali pa ju uporabljate kot namizno ali stensko dekoracijo. Podstavek, mali, 5,99 EUR, podstavek, veliki, 9,50 EUR, Leonardo.

Zeleni čaj v zeleni šalici

salica

Skodelici za kavo z igrivim vzorcem sta kot nalašč za veder začetek dneva. Skodelica, mala, 7,80 EUR, skodelica, velika, 11,90 EUR, Leonardo.

Jutranja idila ob odtenkih zelene

zelena

Začnite dan s pogledom na zelenje, ob poslušanju ptičjega žvrgolenja in srkanju kave na domači terasi. Nato si na svežem zraku privoščite jutranjo telovadbo, ki vas bo napolnila z energijo za lažje spopadanje z delovnimi obveznostmi.

Zložljiv enosed

enosed

Je soba za goste premajhna? Nič zato – s sediščem po imenu Flic Flac boste prihranili prostor, vendar kljub temu svojim gostom zagotovili udobno ležišče, saj lahko zofo, ki je opremljena z valovitim vzmetenjem, v trenutku spremenite v ležalno površino z dimenzijami 100 x 200 cm. Zofa, pribl. 499 EUR, Esprit home (izdelki proizvajalca Esprit home so na prodaj v trgovskem centru Rutar).

Elegantna svetilka

zelena svetilka

Namizna svetilka z nastavljivim stojalom, na voljo v različnih barvah in vzorcih. Senčnik Skimra, od 4,99 EUR, Ikea.

Igra svetlobe

svečnik

Ko prižgete čajno svečko, se na satiniranem steklu s cvetovi začne čudovita igra svetlobe. Svečnik lahko uporabite tudi kot mini vazo, 3,95 EUR, Esprit, Lesnina.

Karirasto zelena

posteljnina

Posteljnina v karo vzorcu in dveh odtenkih zelene daje občutek, kot bi ležali na mehki travi. Posteljnina World Culture, Esprit home, Lesnina.

Zelena harmonija

zelena

Steno po dolžini razdelite na tri enake dele in pobarvajte s tremi različnimi odtenki zelene. Nato ob steno postavite visoki, ozki vazi in vanju vstavite najljubše cvetlice.

Moderna oblika, udobje in funkcionalnost

zelen stol

Stol iz polipropilena je odporen proti UV-žarkom in zato primeren tako za notranje kot zunanje prostore. Stol Ice, Pedrali Pedrali, Dom design (cena po povpraševanju).