Če ste romantični in ljubite naravo in toplino domačnosti, se raje odločite za cvetlične potiske, podeželski ali baročni slog kot pa za moderno pohištvo z ostrimi geometrijskimi linijami.

Slog izdaja vaše želje

Če želite mir in svežino, izberite modro ali zeleno barvo, ki vas bosta spominjali na morje in morsko zelenje. Če želite, da se vaša čustva poletno razbohotijo, ju kombinirajte s toplo rdečo ali oranžno, ki sta sončni barvi.

Cvetlice so modne, kjerkoli se pojavijo

Tudi kavč bo videti lep prav zaradi cvetličnih vzorcev. Modni so poudarjeni vzorci in pastelne barve. Takšen ima v minimalistično oblikovanem prostoru dominantno vlogo.

Spalnica je edini prostor, kamor se lahko umaknete pred dnevnim vrvežem in stresom, zato si naredite takega, da se boste v njem najbolje počutili. Skrbno izberite barvo posteljnine, spustite zrak oz. kisik v prostor, da boste lažje zaspali, predvsem pa izberite lahkotne in mehke materiale.

Kot v raju

Nič več dolgočasnih prostorov. Hitro in preprosto lahko spalnico popestrite s 'pomladno' posteljnino. Motivi rož v rožnatih in zelenih odtenkih izstopajo in nas spominjajo na sonce in cvetočo naravo. Živahne barve, pisani motivi in spomladanski vzorci bodo hitro polepšali prav vsako sobo.

Prostori morajo kar 'peti o pomladi'. Blazine odenite v živahne citrusne barve, pregrinjala naj krasijo topli barvni vzorci, na mizo postavite pisane vaze, in če so stene bele, vsaj eno prebarvajte.

Cvetlični motivi ...

vijola

... vseh velikosti in barv na pohištvu, okrasnih tkaninah, tapetah ali lučeh so izziv za vse, ki pri opremljanju doma sledijo trendom. Ne glede na to, ali gre za abstraktne vzorce ali realistične prikaze, razkošen kolorit ali črno-beli svet – cvetlični motivi vnesejo v stanovanje vedrino. Rožnati vzorci in pastelne ali močne barve zagotavljajo resnično ugodje.

Moje Stanovanje - SEPTEMBER 2013

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - SEPTEMBER 2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.