Nežni odtenki od bele do kremne naj vas zazibajo v lahkotnost zimskih popoldnevov

Doživite popolno vzdušje romantike v odtenkih bež in krem barve. Svoj osebni raj spalnice odenite v mehke blazine in odeje ter poskrbite za napise ljubezni. Blazine z napisom Love 45 x 45 cm, 34,95 EUR, Riverdale. Veliko čudovitih dodatkov za dom v podobnem slogu imajo v trgovinah Vonj Narave, Maisons du Monde (Videm, IT) in Zara Home (Videm, IT).

Eleganten in udoben ...

fotelj

... oblazinjen stol, ki je že na pol fotelj, je dobrodošel v vsaki dnevni sobi, spalnici ali na hodniku, kjer si lahko ustvarite kotiček, namenjen dobri knjigi in dobremu čaju. Fotelj Vonj Narave, 460 EUR.

Snežno bela lepotica ...

stenska ura

... vam bo kazala čas in krasila steno kot prava umetnina. Bela stenska ura Silk, 43,95 EUR, www.veselahisa.si.

Klasika

robčki

Čudovit dodatek za hladne zimske dni, v katerem so lično pospravljeni papirnati robčki. Hiška za robčke Casa, Umbra, 16,90 EUR, www.leonardo-dekor.si.

ogledalo

Elegantno ogledalo bo na steni odigralo pomembno vlogo po zaslugi okvirja iz dodelanih okraskov v slogu baroka. Bela preobleka mu doda še kanček elegance in pridiha klasike več. Premer 84 cm, 149 EUR, Maisons du Monde.

Srce doma ...

dnevna soba

... je vedno jedilnica, kjer se zbere celotna družina in uživa v skupnih trenutkih. Ohranite naravne lahkotne barvne odtenke, ki bodo vaši jedilnici podarili spokojnost in umirjenost. Kolekcija Bjursta, Ikea.

Kot na ulici

stoječa svetilka

Razsvetljeno s slogom v obliki svetilke v starani podobi svečnika. Ta ustvari prijetno vzdušje v dnevni sobi ali spalnici. Stoječa svetilka iz lesa, višina 136 cm, premer 56 cm, 169 EUR, Maisons du Monde.

Mehko in udobno vsepovsod

blazine

Poskrbite za udobje tako na sedežni garnituri kot na vaši postelji. Prevleka za blazine 40 x 40 cm, 22,90 EUR, Vonj Narave.

Grm z ogledalom

grm, ogledalo

Postavite na ogled svoje lepe kose nakita. Naj vam ogledalo služi tudi kot razstavni prostor vaših malih draguljev. 27,45 EUR, www.veselahisa.si.

Moje Stanovanje - DECEMBER 2013

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - DECEMBER 2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.