Vijoličasta barva izraža mistično eleganco. Mi smo se vanjo zaljubili in letošnjo zimo bo prava uspešnica. Zaznamovala bo pohištvo, preproge, blazine in druge dodatke, ki prostor napolnijo s skrivnostnostjo.

Nezamenljiv urbani slog dnevne sobe s kavčem v vijoličasti tkanini. S kombinacijo srebrne je prostor resnično eleganten, deluje mestno in sodobno. Vijoličaste so tudi stene. Kavč, 999 EUR (Impressionen)

Namig

Da ne bo temno pohištvo zadušilo prostora, ga omilimo s preprogo v bolj svetlih odtenkih. Tudi blazine naj bodo v drugačni barvi kot sam kavč.

Lounge kotiček

vijoličen kavč

Kavč je eden izmed najpomembnejših delov pohištva v stanovanju. Na njem preživimo ogromno časa, kar pomeni, da mora biti primerno velik in udoben. Za pravi lounge kotiček velik vijoličast kavč, 1.999 EUR (Musterring)

Klubski stolček v vijolični

klubski stolček

Zelo uporaben mali stolček, ki ga imamo nekje v kotu in ga lahko uporabljamo kot pomožni stol, ko imamo veliko gostov. Poleg tega je še zanimive oblike in tako dekorativen. 170 EUR (Otto)

Dekoracija oken

vijolična

Lamelne zavese lahko delujejo zelo pusto. A če si omislite vzorčaste, bo prostor zažarel v povsem drugačni podobi. 139 EUR (emotiontextilles.de)

Kredenca v vijolični

kredenca

Pomemben element v jedilnici, saj vanj lahko spravimo ves servis, jedilni pribor, kozarce ... Spodnji del je iz lakiranih površin, zgoraj pa osvetljeni del s steklom. 1079 EUR (Hulsta)

Za dušo

vijolična

Barva sivke dobrodejno vpliva na dušo in telo. Zato ni naključje, da smo za dnevno sobo izbrali udoben fotelj v barvi te priljubljene rastline. 2.200 EUR (Gelderland)

Moje Stanovanje - DECEMBER 2014

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - DECEMBER 2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.