Na tleh ali v zraku – ponujajo veliko prostora za shranjevanje in čudovito odlagalno površino, ki postane oder za vaše dekorativne zamisli

Zabojnik

Sredi dnevne sobe je popoln kos umetnine, ki bo popestril celoten ambient. Celotna kompozicija, ki si jo lahko omislite z najrazličnejšimi elementi, je naravnost fantastična. Predalnik s tremi predali Export Como', Seletti, 1.590 EUR (Flat)

Kontrast

komoda

Bela in črna – popolna kombinacija, ki tako kot v modni industriji tudi v oblačenju doma prevzema pomemben status prefinjenosti in elegance. Omarica Soriano je popoln element čistih linij, ki se bo idealno ujel z minimalističnim belim prostorom ter mu dodal kanček več z detajli v kontrastni črni. TV-regal Soriano (Miotto, www.miotto-design.com)

Narava in dizajn

komoda

Z roko v roki sta se srečala v čudovitem modelu TV-omarice, pri kateri se v potezah šestdesetih let čudovito prepletata snežna belina in naravna površina lesa. TV-omarica Vonj narave (www.vonjnarave.si)

Prefinjeno

komoda

Komoda iz naravnega lesa iz kolekcije Ikea PS 2012 ima rdeče pobarvane notranje dele predalov, kar je čudovit kontrast zunanjemu lesenemu vzorcu. Iz masivne borovine, višina 86 cm x 130 cm x 48 cm, 279 EUR (Ikea)

Masivna obogatitev

komoda

S kompaktno osnovno obliko se kredence harmonično zlivajo s hodnikom, dnevno sobo, spalnico ali kopalnico, ne da bi optično preobremenile prostor. Hkrati ponujajo veliko prostora za shranjevanje drobnarij in stilsko poudarjajo prostor. Trende uvedejo kredence z ravnimi linijami, ki se pritrdijo na steno in lebdijo nekoliko nad tlemi.

Pobarvan element

komoda

'Narvik' združujejo skandinavski dizajn in retro videz. Iz MDF-plošč z masivnimi hrastovimi nogami. Višina 71 cm x 135 cm x 47 cm, 699 EUR (Fashion for Home)

Ekstravagantno

komoda

Ta igriv kos je 'obleka', ogrnjena v obarvane steklene obroče, ki skrbi za lahkotnost v prostoru. 'White Rings' je narejen iz lakiranih MDF-plošč in lesa breze. Višina 55 cm x 222 cm x 48 cm, 3.645 EUR (Hülsta)

Pestro in razgibano

komoda

V vseh odtenkih sive in s številnimi predali, da bodo vse vaše potrebščine pospravljene. Popredalčkajte si vse, kar vam srce poželi. Omara Odeon, 229,90 EUR (Maisons du Monde)

Sodobno in elegantno

komoda

Nizka kredenca je odlična za tehnične naprave. Z luknjami za kable na zadnji strani, iz MDF-plošč z visokim sijajem, noge iz masivne hrastovine. Višina 50 cm x 150 cm x 45 cm, 369 EUR (Fashion for Home)

Moje Stanovanje - APRIL 2015

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - APRIL 2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.