Delovno okolje naj bo urejeno z veliko prostorčki, predali in policami, za shranjevanje dokumentov in drugih pisarniških potrebščin.

Sproščujoče v naravnih in belih odtenkih. Vaš osebni domači kotiček, v katerem urejate papirje, račune ali zgolj pregledujete e-pošto, naj bo preprost in pregleden. Omislite si mizico s predali, ki zagotavljajo dovolj prostora za vaše potrebščine, na steno zraven pa obesite motive, ki vas bodo sproščali. Naravne barve lesa in svetli odtenki od bež do bele so kot nalašč za katerikoli slog, saj se lepo prilagodijo ambientu.

Večnamenska prijateljica

posoda za svinčnike

Sovo lahko uporabljate kot lonček za peresa in svinčnike ali pa kot okrasno vazo. V vsakem primeru bo prelepa oprema vašega delovnega kotička. 19,95 EUR, Impressionen.

Stenske dekoracije

omarica

To so lahko poleg slik tudi omarice v obliki kock, z raznobarvnimi zadnjimi stenami. Ustvarite kompozicijo po lastnem okusu in popestrite celoten ambient. Omarica Nornas, 34,90 EUR, Ikea.

Reciklirano in uporabno

posoda za svinčnike

Danes je ponovna uporaba stvari zelo aktualna. Pločevinke na polici so čudovito predelane in dostopne vsem. Stenska plošča iz MDF-materiala in kovine, višina 140 cm x širina 13 cm, 39,95 EUR, Impressionen.

Luknjice v barvah

luknjač

Doma ali v pisarni, ko boste potrebovali luknje v papirju, vam bo priskočil na pomoč simpatični luknjač. Luknjač Homo Sapiens, Pylones, 16,72 EUR, www.leonardo-dekor.si.

Pomembna je prava svetloba

svetilka

Delovno okolje zahteva svojo svetlobo in že z namizno svetilko lahko ustvarimo prijetno vzdušje. Kombinacija bele in zlate je kot nalašč za ohranjanje elegance in minimalizma, kar je pri delu nedvomno potrebno. Namizna svetilka Ranarp, 39,99 EUR, Ikea.

Pohištvo po meri

police

Kocke in police zložite, kot vam srce poželi, in si ustvarite police za knjige in dokumente. Knjižna polica Quake Bookshelf (Eno Design Studio), design by Antoine Phelouzat. Flat

Kombinirajte prave barve

pisarna

Oranžna in črna sta čudovita kombinacija za popestritev in idealni za belo steno. Višja omara, ki v sebi skriva pisalnik le s spustom vratc, je kot nalašč za prenosnik in vaše mape z domačimi računi in pismi. Črn predalnik pa je optimalen spremljevalec za vse druge potrebščine. Takšen kotiček lahko postavite kjerkoli, v dnevni sobi, spalnici ali hodniku, saj zavzame zelo malo prostora. Ikea.

Čistoča je pomembna

smetnjak

BA BA BIN vsak vaš met zmečkanega papirja spremeni v estetsko revolucijo, BAG pa ponuja priročno zatočišče nekoliko bolj mokrim odpadkom (čajne filtrne vrečke, bananini olupki, ogrizki jabolk). Koš za smeti, 35,35 EUR, veselahisa.si.

Vse na svojem mestu

polička, predali

Da bo vse na svojem mestu, ter da ne boste neprestano zalagali malih predmetov in dokumentov, si omislite male predalčke in tablice, kjer imate shranjene bolj pomembne in uporabne stvari.

Nekaj za prebrat

koš za časopise

Čtivo je pomemben del vsakega delovnega kotička. Naj bodo revije in prospekti lično pospravljeni. Stojalo za časopise Milano bo poskrbel za brezčasen in eleganten dizajn, ki bo polepšal vašo pisarno. 46,95 EUR, www.veselahisa.si.

Moje Stanovanje - JUNIJ 2014

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - JUNIJ 2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.