Priznajte, da ko pridete domov, si najprej želite odložiti vse stvari, ki jih nosite v rokah. Torbo, dežnik, jopico, pa šale in plašče in še marsikatero drugo stvar, ki ste jo slučajno prinesli s seboj.

Omislite si dekorativne obešalnike na vseh mestih, kjer se vam po navadi nabira kup reči. Zagotovo ne bodo ostali prazni!

Obešalniki za ključe

obešalniki za ključe

Tudi omarice, obešalniki ali poličke za ključe naj bodo locirani blizu vhodnih vrat. Ključe obesite takoj, ko vstopite, in se s tem izognite zamudnemu iskanju npr. avtomobilskih ključev tik pred odhodom od doma.

Obešalniki, ki jih postavite v predsobo

Naj bodo dovolj visoki, da boste pozimi nanje lahko obesili tudi najdaljši plašč. Lahko so prostostoječi ali pa jih pritrdite na steno. Pazite, da bodo kljukice dovolj velike, saj boste nanje večinoma obešali tudi večje kose oblačil. Lahko kupite kombinirane obešalnike, ki bodo poleg oblačil varno hranili tudi vaše čevlje ali dežnike.

Namenski obešalniki

obešalniki za nakit

Obešalniki za nakit, tisti ki se obesijo na vrata, pa garderobne lutke, na katere obesite svoj najbolj delikaten suknjič, lahko zelo pripomorejo k urejenosti prostora.

Vsestransko uporabni obešalniki

Nanje lahko obesite prav vse. Oblačila, nakit, poljuben dekorativni kos, pa kuhinjske pripomočke, brisače in plišaste igrače. Tiste z eno samo kljukico lahko obesite prav povsod in tako izkoristite tudi najmanjše kotičke.

Otroški obešalniki

otroški obešalniki

Najbolj pisani in zabavni izmed vseh, pa še otroke bodo (morda) naučili reda in pospravljanja!

Mobilni obešalniki

Lahko jih imate v spalnici, v garderobni omari ali jih po potrebi prestavite v kopalnico ali na vikend. Ne pozabite na dobre obešalnike, s katerih vam obleke ne bodo drsele, če boste obešalnik premikali po prostoru.

V galeriji si oglejte nekaj čudovitih obešalnikov za vse prostore in stile.

Lisa - 24/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 24/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.