Velika noč

Velikonočni nadevi so lahko tudi samostojna jed

Iščete zamisli za slasten velikonočni obrok, s katerim boste razveselili sorodnike in prijatelje? Morda vam bo všeč velikonočni nadev, ki je lahko povsem samostojna jed.

Velikonočno pojedino popestrite s slastno juho

Pred velikonočno pojedino si privoščite juho, ki je lahko tudi samostojna jed.

Simpatične velikonočne okrasitve

V tem času aranžiramo rože, delamo gnezda in barvamo jajca. Ljubeči okrasi skrbijo za dobro voljo in pravo okolje za čudovite velikonočne dni.

Velikonočna rulada z jajci, slanino in grahom

Prazniki so čas za eksperimentiranje v kuhinji, poskusite s tole velikonočno dobroto

Slastni recepti s prepeličjimi jajci

Zanje boste sicer plačali nekoliko več denarja kot za kokošja, vendar bo to odlična investicija v vaše zdravje.

Nadevana velikonočna jajca

Nepogrešljiva velikonočna dobrota

Velikonočni hrustljavi zavitek

Odličen ob velikonočnem zajtrku, kosilu ali večerji

Velikonočni mesni kolač

Preplava okusov, ki vas bo navdušila

Velikonočna šunka v vinski omaki

Naj se med prazniki miza šibi od dobrot

Najboljši velikonočni recepti za slastne praznične dni

Dišeča jagnjetina, mehek piščanec ali teletina ... Vam je prepuščeno, za katero meso se odločite. Mi vam bomo povedali, kako ga pripravite, da se boste še dolgo časa spominjali te velike noči!

Velikonočni kruh s pehtranom, kot so ga pekle naše babice

Da bodo letošnji velikonočni prazniki res nekaj posebnega, je Pekarna Grosuplje pripravila edinstven Presnec, velikonočni kruh, ki pod skorjico skriva mehko belo sredico s čudovito aromo po pehtranu.

Makova potica

Ena od priljubljenejših različic potice.

Velikonočni branč

Na velikonočno jutro zajtrk preprosto združite z zgodnjim kosilom. K branču spada vse, kar običajno pripravite za zajtrk, pa tudi bolj krepke jedi. Verjemite, nihče se ne bo mogel upreti cimetovim zajčkom, malim grižljajem z ananasom, nadevani štruci ali pomarančnim palačinkam.

Stanovanje v velikonočnem duhu

V domove je prišla pomlad – s pisanimi pirhi, zelenimi travami in dehtečim cvetjem.

Velikonočni jedilnik: Za ljubitelje rib

Da ne bosta na velikonočni mizi vedno svinjina ali govedina, letos pripravite poseben velikonočni jedilnik - okusno korenčkovo juho, smuča z limonino peno in sladico, kateri se ne bo mogel nihče upreti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri